De mest lovende amatørene fra 149th Open

Sølvmedaljen er blant de gjeveste prisene en spiller kan vinne som golfer, for mange er den også et springbrett mot større avtaler og en profesjonell karriere. Derfor er det spennende å ta en nærmere titt på noen av de mest lovende amatørene som kjempet om sølvmedaljen på årets Royal St George’s.

Slik kan du spille på golf

Ønsker du å delta i spenningen rundt The 150th Open og andre internasjonale golfturneringer tilbyr flere spillsider odds på både proff og amatørspill. Golf er blant de mest populære idrettene i verden og har gjort at både sponsorer og odds raskt har trukket mot idretten. For å finne den beste siden for odds kan en sammenligning på bemybet.com/no/ gi god oversikt. Her finner du en rekke internasjonale spillsider, samt en praktisk oversikt over hva de forskjellige sidene kan tilby.

Mange talenter

Alle spillerne som kvalifiserte til The 149th Open har tidligere vist sine ferdigheter i både nasjonale og internasjonale konkurranser. Det var derfor høy spenningen knyttet til turneringen.  Akkurat som forventet ble det spill av høy kvalitet og spenning når disse lovende talentene møttes på banen.

Laird Shepherd

Ingen vil glemme den dramatiske kvalifiseringen til Laird Shepherd. Gutten gjorte et mirakuløst comeback når han etter mot Monty Scowsill snudde spillet og vant konkurransen. Shepherd har ikke tidligere vært å finne på listen over internasjonale amatører, siden han lenge har vært plaget med en rekke skader. Nå ser det derimot ut som han har fått orden på ting og kan vise golfverden sitt fulle potensiale.

Matthias Schmid

Matthias Schmid har to kontinuerlige seiere av det Europeiske amatør mesterskapet og viste framragende spill på blant annet The U.S Open, BMW International Open og en rekke andre WAGR turneringer de siste to årene. Tyskeren har foreløpig ikke tatt steget over i proff turneringene, men har så langt vist høyt potensiale og spill i øverste klasse.

Cole Hammer

Amerikaneren Cole Hammer har lenge gjort seg notert på amatør turneringer og kan blant vise til to Walker cup seiere. Studenten ved Universitetet i Texas er rangert som den åttende beste amatøren i verden. Gutten har blant annet spilt i U.S Opens og PGA Turen. Nå tar han steget mot en proff karriere og det blir svært spennende å se hva denne gutten kan prestere de neste årene. 

Joe Long

24-åringen som debuterte på The 149th Open i år har lenge vært blant de beste amatørspillerne, men ikke klart å kvalifisere seg. I 2019 havnet han på en tredjeplass i mesterskapet og kvalifiserte derfor ikke til The 148th Open. Når han nå debuterte på The 149th Open viste han spill av høy klasse. 

Kort fortalt

2021 ble et spennende år for internasjonal amatørgolf, siden en rekke talenter har gjort sin debut i de største turneringene. Da The 149th Open ble avholdt 27. juli fikk vi blant annet se talenter som Joe Long, Cole Hammer, Matthias Schmid og Laird Shepherd. Dermed blir det spennende å følge med på hvordan disse unge talentene vil føre karrieren videre. 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Blue Golf Bella Vista Charity Classic  med William Buhl (25. – 28. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

  Senior: Latvian Mid-Amateur and Senior Open Championship med Anders Grasdal (28. – 29. mai)

  College: NAIA Women’s Championship med Marie Oulie, Ida Furuheim og Alexandra Mudie (24. – 27. mai)

  College: NAIA Div 1’s Championship med Mats Ege, Michael Thorbjørnsen,, Gregory Solhaug, og Bård Skogen og Carl D. M. Fosaas (27. – 30. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×