Nanna Koerst Madsen tok sin første syemtraseier Symetra Classic i Georgia. Caroline Westrp avsluttet sterkt, og endte på delt 26.-plass.

Den danske jenta, som er nummer 79 på verdensrankingen, endte på -11 etter fire under par, 68, i finalerunden på Milton-banen i Georgia.

Nanna Koerstz Madsen fikk 193.000 kroner ($22.500) for seieren, og avanserte til 17.-plass på pengelisten med 260.000 kroner ($30.325) innspilt på bare fire starter.

Den danske jenta er symetratourens formspiller for tiden med 10pp-15-plassering i alle sine fire starter.

Bra Westrup-finale i Georgia

Caroline Westrup avsluttet med to under par, 70, etter fem birdier og tre bogeyer for -1 totalt. Det ga delt 26.-plass og 12.300 kroner ($1435) på kontoen.

Maria Engzelius avsluttet én over par etter tre birdier og fire bogeyer for +2 og delt 42.-plass, verdt 7600 kroner($887).

Se også: Resultater Symetra Classic


Runde 2: Begge de norske klarte cutten

Første delmål gikk greit for Marita Engzelius og Caroline Westrup: Komme seg til søndagens finalerunde av Symetra Classic i Georgia.

De to fulgtes ad som søstre med én under par, 71, og delt 64.-plass med +1 for begge.

Oslospiller Engzelius’ scorekort var det jevneste, med to birdier og én bogey. Mens bærumspiller Westrups var fargerikt med sju par, seks birdier og fem bogeyer.

Før siste runde leder amerikanske Mariah Stackhouse på -9, to slag foran Nanna Koerst Madsen fra Danmark.

 


Runde 1: Må kjempe om å klare cutten

Verken Marita Engzelius eller Caroline Westrup fikk det til å gli i åpningsrunden av Symetra Classic i Georgia fredag.

Westrup hadde to birdier og fire bogeyer i sin første runde in Milton. Det hadde også Engzelius, bare med den forskjellen begge birdier kom etter hverandre, og det gjorde også tre av bogeyene.

Med +2 deler de bærumspilleren og oslospilleren 71.-plassen, ett slag over det som er stipulert som cutgrensen. Den dras etter lørdagens runde.

Danske Nanna Koerst Madsen leder med ett slag på -7, og jages av tre spillere ett slag etter.