Tiger Woods misset cutten med fire slag i PGA-returen på Torrey Pines

TILBAKE! Tiger Woods slo ut i sin første offisielle turnering på 15 måneder på Torrey Pines torsdag. Foto: Bridgestone

Åpningsrunde på fire over par, 76, ble fullt opp av en parrunde for Tiger Woods i Farmers Insurance Open. Dermed bar det ut av turneringen etter to runder.

Fredagens andrerunde ble i det minste litt mindre Berg og dalbanen-preget med to hver av birdie og bogey.

Før siste runde søndag deler Patrick Rodgers og tittelforsvarer Brandt Snedeker teten på -9, ett slag foran Tony Finau og sørkoreanske Cheng Tsung Pan.

Se også: Livescoring fra California


Runde 1: Delt 133.-plass etter første dag

Med fire over par, 76, ble det ingen drømmeretur for Tiger Woods stiller i Farmers Insurance Open, hans første regulære PGA-turnering siden august 2015.

De første ni på Torrey Pines gikk unna på én over par etter bogey på hull 1. Mens de virkelige problemene oppstod på banens siste ni hull.

Birdie på 10 og 11 så lyst ut, men bogey-bogey-bogey-dobbelbogey fra hull 12 til 15 ødela dagen fullstendig for den tidligere så suverene verdenseneren.

Justin Rose fra England leder med ett slag på -7. Forrige ukes 59-mann, Adam Hadwin, er på andreplass.

 


Før turneringen: Tilbake i action igjen

Tiger Woods stiller til start i denne ukens Farmers Insurance Open, hans første regulære PGA-turnering siden han ble delt tiendemann i Wyndham Championship i august 2015.

Når Woods slår ut på Torrey Pines torsdag er det etter å ha hatt to av sine tre ryggoperasjoner siden Wyndham-turneringen i 2015.

Men han så ikke ut til å ha noen fysiske skavanker da han stilte opp i sin invitasjonsturnering Hero World Challenge på Bahamas tidlig i desember.

— Jeg mener det jeg gjorde i Hero World Challenge var et positivt skritt. Jeg må bare fortsette å bygge på det og eliminere de enkle feilene jeg gjorde, skrev Woods nylig på sin webside.

— Etter å ha vært borte så lenge gjorde jeg noen dumme feil jeg normalt ikke gjør, og det kostet meg … Det bra spillet var virkelig bra, noe som er et flott tegn. Jeg vet at mange tvilte på om jeg noen gang kom til å spille turneringsgolf igjen, og for å være ærlig: Ikke engang jeg var sikker på det.

Birdieshow også på Torrey Pines?

I Hero-turneringen var Woods den som gjorde fleste birdier med 24 over de 72 hullene. Spesielt imponerte han med  en bogeyfri sju under par 65-runde andre dag. Men han gjorde også tre doble og én trippel bogey . Med 76 på siste runde endte han som 15.-mann i det 18 mann store feltet.

Mange mener det bare er snakk om å gi Woods tid, så kommer han tilbake i god, gammel form. Blant dem Henrik Stenson.

— Vi må gi Tiger minst seks turneringer, kanskje helt opp til The Masters, ettersom fire runder etter å ha vært borte i 15 måneder er altfor kort tid å dømme ham etter. Det som er med Tiger er at han har vunnet 79 ganger på PGA Tour, og så snart han kommer i komfortsonen vil spillet plassere ham i vinnerposisjon. Han har ikke glemt hvordan det er å vinne. Du glemmer aldri å vinne, det forsvinner aldri, sier Stenson til UPI.

Torsdag starter Woods på sørbanen til Torrey Pines Golf Club klokken 20.40 norsk tid, i gruppe med Jason Day og Dustin Johnson.

 

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.