Foto: Tristan Jones

Europatourspiller Caroline Martens har mye å takke golfen for. Nå ønsker hun at flere barn og unge skal få oppleve det samme.

Caroline Martens inviterer alle barn under 16 år til morsom golfdag og turnering på Nordhaug golfbane mandag 25. september.

— Alle barn er velkomne uavhengig av golfferdigheter og erfaring. Det viktigste er at man har lyst til å ha det gøy og kanskje prøve noe nytt, sier Martens som i flere år vært ambassadør for Right To Play.

Martens i forbundets Team Norway-satsing

Martens har vært fast del av golfforbundets Team Norway Golf-satsing i flere år, og har til daglig sin arbeidsplass på Ladies European Tour.

Mesteparten av årets sesong ble imidlertid spolert da hun under en turnering i Spania i april ble rammet av hjernehinnebetennelse. Nå jobber hun for å komme tilbake til internasjonal toppgolf. Det blir også tid til å engasjere seg i saken Martens brenner aller mest for, Right To Play.

— Gjennom lek og idrettsaktiviteter lærer barn toleranse, samhandling, respekt og empati for hverandre, sier hun.

Barn og unges regelmessige deltakelse i lek og idrettsaktiviteter, er også med på å utvikle viktige basisferdigheter som samarbeid, kommunikasjon og lederskap. Når barn leker, vinner verden, sier Martens.

Detaljer om Martens golfdag

Caroline Martens Invitational Junior er wt arrangement som samler inn penger for å hjelpe barn rundt om i verden. Og hvilken bedre måte å samle inn penger på enn å la barn leke og ha det moro?

Pris:                     kr 250,- per barn. Alle inntekter går uavkortet til Right To Play

Sted:                   Nordhaug Golfbane, Griniveien 363, 1350 Bekkestua

Tid:                      Mandag 25. september klokken 16.30 – 19.00

Alder:                 Under 16 år

Påmelding:        nortdhauggk.no eller send mail til: caroline@carolinemartens.com

Servering:          En rekke gavmilde samarbeidspartnere sørger for at det blir servert lettere mat til alle barna

Premier:             Premier til alle barn som deltar

For voksne:        Gratis rangeballer til foreldrene mens barna leker