Callaway Golf melder om familieforøkelse i sin populære Apex-familie. Jernøllene CF 16 og Pro 16 kommer i slutten av oktober, hybriden i begynnelsen av desember.

De to nye jernkøllene er produsert i noe som kalles kvadruppel smiprosess, som gir køllene en mykere følelse i trefføyeblikket.

Apex CF 16-jernene har hoder som er satt sammen av flere materialer, såkalt multi-piece construction, og Callaway lover bedre kombinasjon av følelse, kontroll og lengde. Blant annet takket være en ny slagflate de kaller Cup Face technology. Den økte ballhastighet skal i følge Callaway være godt synlig og merkbar.

Flytende tyngdepukt

Apex Pro 16-modellen er utviklet i nære samarbeid med selskapets tourspillere. I en pressemelding trekker Callaway blant annet fram ny vektfordeling, Flow Weighting technology, og forbedrede riller, som skal gi bedre kontroll over ballflukten. Flow Weighting betyr at tyngdepunktet er lavest på de lengste jernene, og flyttes gradvis høyere på hver kølle gjennom settet.

Hybdriden, som kommer en måneds tid senere enn jernene, skal komplettere Apex-serien, og være et alternativ til de lengste jernene både for amatører og proffer. Hybriden har mange av de samme finessene som jernene med smidd slagflate, Forged Cup Face technology,  og er mer tilgivende enn tidligere hybrider fra Callaway.

Tyngdepunktet er lavt, som blant annet gir mer spinn og gir en ballflukt som ligner det får med jernkøllene.

Priser

Apex CF 16, 7 køller, kr. 9299/9999 stål/grafitt

Apex Pro 16, 7 køller, kr. 9299 stål

Apex hybrid, kr. 2299

Se mer: Callaways hjemmeside