Etter U.S. Open- turneringen, holdt golfproffen Bryson DeChambeau en uventet appell for fred i golfverdenen. I sin seierspressekonferanse på Pinehurst No. 2 uttalte DeChambeau sitt håp om å kunne bidra til å bygge bro over splittelsen i golfen.

Det kontroversielle emnet omhandlet den nylige fusjonen mellom Saudi PIF og PGA Tour, som kunne endre formen på golfens profesjonelle fremtid betydelig. DeChambeau er en sentral figur i denne debatten, ettersom han var blant de første golfspillerne til å gå over til konkurrerende LIV. Hans overgang, sammen med hans prestasjoner den siste sesongen, har gjort ham til LIVs mest spennende spiller.

På et spørsmål fra Mike McAllister, en journalist fra LIV, svarte DeChambeau: “Jeg håper at vi raskt kan finne ut av ting. Alt jeg vil gjøre er å underholde og gjøre mitt beste for golfen, og levere god underholdning til fansen.”

Selv om DeChambeaus uttalelser ikke ga direkte avsløringer om fremtiden for golfen, markerer dette andre gang en nøkkelspiller fra LIV offentlig har uttrykt ønske om en gjenforening med sporten. Dette understreker hans uvanlige posisjon i en ellers splittet verden av profesjonell golf.

Kilden: Golf.

​Les hele saken på: Read More