Søndag 9. november gjorde Moss og Rygge-medlem Hilde Engebretsen kanskje årets siste hole in one på Østlandet på hull 6 på Evje Golfpark. Nå stenges banene en etter en.
blir-hildes-hio--rets-siste-p---stlandet-

ÅRETS SISTE HIO PÅ ØSTLANDET: Hilde Engebretsen plukker ballen opp av hull 6 på Moss og Rygge GKs bane søndag 9. november. Hullet er et par-3-hull på 115 meter fra klubbtee damer og 152 meter fra klubbtee herrer.

— Vi holder åpnet ut denne uken, så stenger vi, sier daglig leder Åge Erichsen i Moss og Rygge Golfklubb til Golferen.no.

I neste uke skal nemlig greenene på Evje Golfpark pipeluftes, og da er Erichsen prinsippfast på at det er på tide å stenge banen.

Langt de fleste banene på Østlandet og fra Midt-Norge og nordover har allerede stengt. Mens en hel del baner langs kysten fortsatt er åpne.

Det gjør at det fortsatt finnes muligheter for de som ønsker å fravriste Hilde Engebretsen (hcp 19,4) æren av å ha gjort årets siste Hole in one på Østlandet.

Hører du om, eller vet om, Hole in one på Østlandet senere enn 9. november, send en mail til tips@golferen.no.

Baner i Norge

Golferen.no sin seksjon Baner i Norge er landets største, digitale guide over golfklubber og -baner. På Baner i Norge finner du oppdatert informasjon om banetilstand hos golfklubber landet rundt.

Informasjon baserer seg på tips og henvendelser fra medlemmer og ledere i golfklubbene, og vi kan derfor ikke ta ansvar for eventuelle feil.

Klikker du på banens navn i Baner i Norge vil du se om banen er åpen eller ikke i vinduet som kommer opp.

Men husk at det er opp til banene å oppdatere oss om de er åpne eller stengt for sesongen.

Dersom redaksjonen ved en feiltakelse har stengt baner som er åpne, eller holder åpen baner som er stengt, send en mail til tips@golferen.no eller gi beskjed på Golferens Facebook-side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.