Betting på golf

IDYLLISK OG VAKKERT: Stiklestad Golfklubbs bane på Trones er en skog- og parkbane med internasjonal standard, og som ligger idyllisk vendt mot Trondheimsfjorden og store deler av Innherred. Foto: Stiklestad GK

Er du helt gal etter golfsporten og også interessert i å satse penger mens du for eksempel ser på US Open? Da er det noen viktige ting å huske på. Her vil vi gå gjennom det grunnleggende for å forbedre oddsen din i golf betting. Tipsene gjelder også selv om du ikke liker liveodds, altså […]

Er du helt gal etter golfsporten og også interessert i å satse penger mens du for eksempel ser på US Open? Da er det noen viktige ting å huske på. Her vil vi gå gjennom det grunnleggende for å forbedre oddsen din i golf betting. Tipsene gjelder også selv om du ikke liker liveodds, altså om du foretrekker å tippe før for eksempel Ryder Cup har startet.

Strategier for betting på golf

Så hvordan tenker du egentlig om golfspill? Det er flere betting strategier du kan følge, men for å holde det så enkelt som mulig bør du egentlig først bestemme deg for om du vil spille kortsiktig eller langsiktig. Det vil si at hvis du ønsker å vinne store penger på golftipping innen en kort tidsramme, da må du se etter høyrisikospill med høy odds.

Hvis du i stedet har tenkt å spille langsiktig, så er det viktig å spille på «trygge veddemål», som til sammenligning vil ha svært lave odds. Nedenfor går vi mer detaljert gjennom tankegangen bak uttalelsen ovenfor.

Golf spill med høy odds

or de av dere som heller vil vinne store penger på golf betting på kort tid, finnes det flere ulike alternativer som du kan omfavne. Du kan for eksempel velge å spille:

 • Individuelle spill med høye odds
 • Kombinasjonsspill som betyr at jo høyere odds jo flere spill legger du til
 • Systemspill som betyr at jo høyere odds, jo flere spill plasseres i spillekupongen

Du kan enten plassere en større sum penger på en enkelt innsats med høye odds, som da vil generere et stort gevinstbeløp hvis du gjettet riktig utfall. De typer markeder innen golf som vanligvis har veldig høye odds på enkeltspill er som regel hvem som ender opp som vinneren av turneringen. Dette er fordi det er så mange konkurrenter i en golfturnering, så det er rett og slett en veldig stor feilmargin, og derfor er oddsen desto bedre.

Du kan plassere flere spill i en og samme spillekupong, som vil være en kombinasjonsinnsats eller systeminnsats. Disse to er forskjellige ved at kombinasjonsspill krever at du har rett på alle spill, og et systemspill kan du vinne selv om du kun har rett 4 av 5 spill i spillekupongen. Jo flere spill du plasserer i et kombinasjonsspill eller systemspill, desto høyere er sluttoddsen din. Det kan fort komme opp i virkelig høye odds, selv om enkeltspillene har relativt lave odds.

Veddemål med lav risiko

Å lage kuponger med lave odds er den sikreste måten å vinne penger på, men det krever utrolig mye tålmodighet og det er selvfølgelig ikke på noen måte risikofritt. Selv om det er stor sannsynlighet for at en som er overlegen tidlig i golfturneringen vinner, er det mye som kan skje på kort tid. Det skal ikke mer enn et par dårlige runder til før turneringen ser annerledes ut. En annen ting å huske på er at du kanskje må satse en relativt stor sum penger for at det skal være en merkbar gevinst på et lavoddsspill.

Beste måten å øke oddsen på golfspill

et er imidlertid én ting som er helt risikofri å gjøre og det er også den aller beste måten å øke oddsen på, uansett sport. Det er logisk nok å bruke tid på å finne en god bookmaker med spillbare odds. For å finne dette må du sammenligne alle bettingsidene sine odds mot hverandre, og velge bort de som har lavere odds.
Et godt sted å starte kan være å besøke en veletablert nettside som AnbefaltCasino.com. Sjekk ut deres sportsbetting guide for nybegynnere.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen ( 23. -26. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Club Car Championship at The Landings Golf & Athletic Club med Kristoffer Ventura ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.