Foto: Privat

Torsdag starter Elias Bertheussen i sin første turnering på europatouren. Han gleder seg til utfordringen og tøffe forhold på Santo da Serra-banen, forteller han til Golferen.no.
bertheussen-med-pappa-som-caddie-p--madeira

FORBEREDT PÅ TØFFE FORHOLD: Santo da Serra-banen ligger utsatt til på Madeiras nordside, og Elias Bertheussen er forberedt på masse vind og regn samt knallharde greener.

bertheussen-med-pappa-som-caddie-p--madeira

Turnering: Madeira Island Open
Dato: 19. – 22. mars
Bane: Clube de Golf Santo do Serra , par 72, 6826 meter
Premiepott: 5,3 millioner kroner, hvorav hvorav 881.000 til vinneren
Tittelforsvarer: Daniel Brooks
Norsk deltaker: Elias Bertheussen

— Jeg testet banen i dag. Det blir en skikkelig test. Banen er ikke så veldig vanskelig i seg selv, men knallharde greener, masse vind og regn, forteller Elias Bertheussen til Golferen.no tirsdag kveld.

— Men det burde jeg kunne tåle. Pappa kommer ned og går caddie, så det blir knall!

Turneringen på Madeira er beryktet for sine skiftende værforhold, der banen ligger på en fjelltopp på nordsiden av øya, og utsatt for vind, nedbør og tåke.

Bertheussen er kommet med i kraft av sin challengeranking siden Madeira Islands Open er en co-sanksjonert turnering mellom challenge- og europatouren.

Det betyr at topp-5 vil sikre ham plass også i neste ukes europaturnering i Marokko. Bertheussen starter første runde av Madeira Islands Open klokken 9.40 norsk tid torsdag.

Se også: Livescoring fra Madeira

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.