Bertheussen: — Det var en deilig følelse

Elias Bertheussen avsluttet førstesteget av Asian Tour Q-School med en knallrunde, avanserte til femteplass og er videre til finalesteget.

bertheussen----151--det-var-en-deilig-f-oslash-lelse-


TIL FINALESTEGET: Med en sterk avslutning på seks under par, 66, er Elias Bertheussen videre fra førstesteget av Q-School for Asian Tour med femteplass på Imperial Lakeview GC i Hua Hin, Thailand.

bertheussen----151--det-var-en-deilig-f-oslash-lelse-

bertheussen----151--det-var-en-deilig-f-oslash-lelse-

bertheussen----151--det-var-en-deilig-f-oslash-lelse-— Takk, det var deilig! utbryter Elias Bertheussen når Golferen.no gratulerer ham med seks under par 66-runden og avansement til finalsteget av Q-School 23. til 26. januar, også det i Hua Hin.

— Jeg skal være her nede og trene og gjøre meg klar, egentlig. Kommer kanskje til å fokusere spesielt på driver, wedgen og putteren, tenker jeg.

— Spilte helt fantastisk, traff 16 greener og lengste parputten var vel på 60 centimeter, oppsummerer Elias over Golferen.no.

— Selvfølgelig kunne man alltid ha satt i en putt eller to til, sånn er golf, men jeg var naturlig nok veldig fornøyd med uttellingen.

— Det er moro å spille golf når det flyter som det gjorde i dag, konkluderer han.

sin Facebook-side forteller han at det er deilig å være best når det gjelder.

— Utrolig gøy å se at så mange trøndere tok på seg birdiebuksene og kom ut og så på. Digg!, legger han til.

Egentlig skulle også Anders Engell bli igjen i Hua Hin selv om han ikke klarte å komme til finalesteget. Men etter det Golferen.no kjenner til Anders usikker på om han er helt frisk. Han er sliten, og skal visstnok vurdere å dra hjem og få sjekket det ut.

Se også: Sluttresultat


Runde 3:
Bertheussen irritert over feilene

Elias Bertheussen gjorde dumme ting og falt ni plasseringer etter to over par, 74, i Hua Hin fredag. Anders Engell og Peter Kaensche er ute av kampen om finalesteget.

— Så kom det en halvdårlig (runde) til. Slår egentlig mye bra i dag, men synes jeg blir veldig hardt straffet for de halvdårlige, skriver Bertheussen på sin Facebook-profil.

— 34 putter er vel heller ikke noe sjekketriks, medgir han.

— Litt irritert nå for at jeg skal gjøre det vanskelig for meg selv, men får håpe det går over til i morgen, forsetter trønderen.

For finaledagen vil Bertheussen heller fokusere på at han fortsatt er innenfor de topp-20 som går til finalesteget.

Anders Engell er hektet av med 77-72-79, og heller ikke Peter Kaensche kommer seg videre fra førstesteget.
Resultater:
Imperial Lakeview med Elias Bertheussen og Anders Engell


Runde 2:
En bra drittrunde

Elias Bertheussen falt fra andre- til femteplass etter to dager i sin pulje av førstesteget av asiatourens Q-School. «En bra drittrunde» kaller han det selv.

Etter en åpningsdag på fem under par, 67, der nesten alt av putter falt i koppen, ble det en runde på ett slag over par, altså 73, på Imperial Lakeview GC torsdag.

Med -4 totalt falt trønderen til delt femteplass i sin pulje, der rundt 20 spillere kommer til å gå videre til finalesteget etter fjerde runde lørdag.

— Startet med noen hullsnurrer … Det var betydelig vanskeligere forhold i dag. Kan vel kanskje kalle det en bra drittrunde, skriver Bertheussen på sin Facebook-side.

Kittiroj Chantharotha fra Thailand leder puljen på -10, seks slag foran Bertheussen. Anders Engell spiller i samme pulje, og er delt 59 med +5 etter 77-72.

Tøft for Kaensche

Peter Kaensche, som er tilbake etter kreftsykdom, sliter i sin pulke på den militære banen i Hua Hin, der han er delt 91 med +10 etter 75-79.

Fra denne puljen vil også rundt 20 spillere gå videre, og Losby-spilleren har elleve slag opp til 20.-plass med to runder igjen å spille.

De 15 prosent beste i hver av de tre puljene som spilles denne uken går til finalesteget om to uker.

Resultater:
Imperial Lakeview GC med Elias Bertheussen og Anders Engell
Royal Thai Army GC med Peter Kaensche

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.