Belek i Tyrkia lokker golfere

Belek på Tyrkias sørkyst har de siste årene seilt opp som en favoritt blant norske golfere. Nå utvides programmet.

belek-i-tyrkia-lokker-golfere


LEKRE BANER: Belek i Tyrkia kjennetegnes av lekre golfbaner. Ofte i pinjeskog på sandgrunn, som drenerer godt.

belek-i-tyrkia-lokker-golfere


FLOTTE HOTELLER: Hotellene i Belek ligger som oftest helt ned mot stranden og nær golfbanene. Her Conelia Diamond Hotel.

belek-i-tyrkia-lokker-golfere


Flere tusen nordmenn reiser hvert år til Tyrkia for å spille golf. Og antallet ser ut til å fortsette å stige framover.

VingGolf, DinGolfreise og Tyrkiareiser er kanskje de turoperatørene som har spesialisert seg mest på golfreiser til Belek.

Nå utvider Tyrkiareiser sitt golfprodukt med flere hoteller av meget høy standard, nær banene og nær stranden, skriver selskapet i en pressemelding.

I følge DinGolreise finnes det 15 golfbaner innen et belte på 14 kilometer, og flere nye baner er under planlegging. Generelt kjennetegnes banene av god design, og ofte veldig god kvalitet på greener og fairwayer.

Flere som har reist til Belek har opplevd at starttidene har blitt endret, så det er viktig å holde kontakt med pro-shop for å sjekke at den oppsatte starttiden er riktig.

Alt inkludert
Hotellene holder gjennomgående meget høy standard, og det er vanlig med all inclusive. Som altså betyr at mat og drikke er inkludert i totalprisen.

Mange norske golfklubber har lagt medlemsreiser til Belek. Kanskje nettopp fordi Alt inkludert-prinsippet gjør det lett å holde reiseselskapet samlet på kveldstid. Med det har å si for miljøet blant deltakerne.

— Naturskjønne omgivelser, velholdte baner, stort utvalg og korte avstander er noen av de mange grunnene til at stadig flere golfklubber arrangerer reiser til Belek, forteller skandinavisk direktør Anne Grethe Haugen i Tyrkiareiser i pressemeldingen.

Se også:
DinGolfreise hjemmeside
Tyrkiareiser hjemmeside

VingGolf hjemmeside

Kommentarer

TAGS:

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour: Alfred Dunhill Championship  (26.-29. november)

  Ladies European Tour: Andalucia Open de Espana  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud. Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund og Stina Resen  (26.-29. november)

  College: The Elite Invitational Boys med Kristoffer Kuvaas (13.-10. november)

   

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×