Også tung sisterunde for Aronsen i Made in Denmark

TRE UNDER FOR DAGEN OG TURNERINGEN: Christian Aronsen avsluttet Made in Denmark med nok en 74-runde. Her på utslaget til hull 7 lørdag. Foto: Heidi Borgen

Siste runde ble som den tredje for Miklagard-spilleren med +3 for dagen. Det ga også +3 totalt og delt 60.-plass. Heller ikke sønda slapp han unna dobbelbogey.

Aronsens siste scorekort i Made in Denmark for denne gang inneholdt fire birdier, fem bogeyer og én dobbebogey, som kom på hull 10.

Det var ikke mangelen på birdier som ødela for Aronsen i danske Himmerland, han hadde totalt 15 av dem i løpet av turneringen. Og dessuten en eagle lørdag.

De 17 slagene han vant mot banen ble imidlertid knust av 20 tapte slag. Som kom i form av tre dobbelbogeyer og 14 bogeyer. Men uansett er vi overbevist om at Made in Denmark 2016, Aronsens første europaturnering, ble en stor opplevelse for 39-åringen.

Belgiske Thomas Pieters vant med -17, ett slag foran Bradley Dredge fra Wales. Joakim Lagergren ble beste skandinav på femteplass med -13, og Søren Kjeldsen beste hjemmespiller slaget bak på delt sjetteplass.

Se også: Resultater fra Himmerland


Runde 3: Aronsen snublet

Etter åtte hull av lørdagens runde var alt rosenrødt for Miklagard-spilleren, som var -3 for dagen, og -6 totalt på delt 14.-plass. På vanskelige hull 9 begynte problemene.

Hull 9 nedte i dobbelbogey. Hull 10 i bogey. Hull 13 i dobbelbogey. Hull 15 i bogey. Dermed var -6 ved niende utslag blitt til par etter at siste putt var satt.

Med det falt han fra delt 14.-plass etter åtte hull til delt 51.-plass etter fullgått løp.

Fantastisk start på dagen

Etter seks hull av tredjerunden hadde ikke Christian Aronsen en eneste par på scorekortet. Han åpnet med en birdie. Fortsatte med en bogey. Så en birdie på hull 3 og en eagle på hull 4. Hull 5 endte i en bogey, som ble utlignet av nok en birdie.

Alt så rosenrødt ut, og det var bare å glede seg over fortsettelsen. Som dessverre ikke ble helt som forventet.

 


Runde 2: Bunnsolid Aronsen klarte cutten

Made in Denmark er 39 år gamle Christian Aronsens debut på europatouren. Og hvilken debut det har vært så langt!

Etter to under par, 69, i torsdagens åpningsrunde ble det en 70-runde med fire birder og tre bogeyer. I de tøffere forholdene, med sterk vestlig vind holdt det til avansement fem plasseringer til delt 26.-plass med -3.

Det er fire slag fra topp-10 og ti slag bak ledende Bradley Dredge. Lørdagens moving day starter Aronsen klokken 10.52 i gruppe med Jeev Milkha Singh fra India.

 

Hylles på Facebook for innsatsen i Made in Denmark

Christian Aronsens Facebook-profil hylles 39-åringen både fra norske og utenlandske fans. Se et knippe av meldingene her.

Made in Denmark 1

Made in Denmark 4

Made in Denmark 2

Made in Denmark 5Made in Denmark 3


Runde 1: Flott åpning av Aronsen

Miklagard-spilleren fikk et frikort til europaturneringen i kraft av sin Nordic League-ranking, og tok godt vare på muligheten i første runde på Himmerland.

Aronsen åpnet Made in Denmark med fire birdier og to bogeyer, som plasserte ham på delt 31.-plass etter første dag.

Fredag starter Miklagard-spilleren, med Peter Kaenscje som caddie, sin andreunde klokken 8.50.

Teten går på -9 ved Tom Lewis fra England, Thomas Pieters fra Belgia og svenske Joakim Lagergreen.

Engelskmannen  gikk sine første ni hull, han startet på hull 10, på sju under par, 28, etter sju birdier og to par. Da han hadde fem hull igjen, var han -12 for dagen, og hadde gode sjanser til å bli den første 59-spilleren på europatouren.

 

Christian Aronsen Peter Kaensche Made in Denmark

KLAR FOR START: Christian Aronsen (i midten) og caddeie Peter Kaensche (t.v.) før start i Himmerland. Foto: Privat/Facebook

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.