Med to under par, 70, i finalerunden avanserte Jarand Arnøy og Christian Aronsen i Nordic Legaue-turneringen Bravo Tours Open helt sør i Danmark.

Dermed fikk vi to nordmenn i topp-10 i ukens eccoturnering på Rømø Golf Links: Jarand Arnøy på delt fjerdeplass med +2 og Christian Aronsen på delt sjette med ett slag mer.

Engelske Alex Wrigley tok pokalen hjem med -3 og to slags margin til danske Jeff Winther.

Amatøren Kristoffer Reitan, som var beste nordmann etter første runde, kom inn som delt 21 med +7 etter to over par, 74, fredag. Aksel Olsen avsluttet med en 76-runde, og ble delt 45 med +13.

Nordic League-rankingen er Kristoffer Reitan fortsatt beste nordmann på niendeplass, Jarand Arnøy er nummer 13, Aksel Olsen nummer 15 og Christian Aronsen nummer 26.

Se også: Resultater fra Rømø

Runde 2: Arnøy på delt tolvteplass

Vinden satte sin preg på, og gjorde scorene høye, i den andre runden av Nordic Legaue-turneringen på Rømø Golf Links helt sør i Danmark.

Med +4 etter to 74-runder ligger  Jarand Arnøy fire slag bak Alex Wrigley. Engelskmannen leder ukens  eccoturnering  med ett slag over to dansker og én islending.

Amatøren Kristoffer Reitan, som var beste nordmann med delt niendeplass etter åpningsrunden, falt til delt 14.-plass etter fire over par, 76, som gir +5 før siste runde.

Det er en plassering han deler med Christian Aronsen, som hadde to over par, 74, torsdag. Med fire over par, 76, og +9 kom  også Aksel Olsen til finalerunden på delt 42.-plass, akkurat på cutstreken.

Runde 1: Amatør åpnet ukens eccoturnering best av våre

Kristoffer Reitan  er på delt niendeplass som beste nordmann i Nordic Legaue-turneringen på Rømø Golf Links helt sør i Danmark.

Den unge oslospilleren hadde en runde på én over par, 73, i Bravo Tours Open, sesongens første eccoturnerning på skandinavisk jord.

Scorekortet inneholdt fem birdier, fire bogeyer og én dobbelbogey, som plasserer Reitan tre slag bak ledende Fredrik Andersen fra Danmark.