Marita Engzelius. Foto: Jan E. Espelid

Marita Engzelius avsluttet europatourens kvalikturnering i Colombia med to under par, 70, og kom seg enkelt til finaelsteget i Marokko i desember.

— Kom meg til Marokko! Jepp! jublet Marita Engzelius på sin Facebook-profil søndag kveld.

— Avsluttet med en 70-runde (-2) og -4 totalt for. Delt andreplass her i Colombiaog ser fram til å spille LETs finalesteg i Marokko, forsikrer 27-åringen fra Oslo GK.

Golf Club la Predera de Potosi i Bogota var hun to slag bak vinneren, den tyske amatøren Greta Isabelle Voelker. Og delte andreplassen med en annen amaør; Lauren Horsford fra England.

LET-finalen i Marrakech i Marokko spilles 18. til 22. desember, den oslospilleren får selskap av Rachel Raastad fra Kjekstad GK.

Se også: Resultater fra Colombia


 

Runde 3: Cruiser mot Q-School-finalen

Med én runde igjen av europatourens kvalikturnering i Colombia skal mye gå galt om ikke Marita Engzelius kommer seg til finaelsteget i Marokko i desember.

Med en tredjerunde på par etter én hver av birdie og bogey har Marita Engzelius -2 på femteplass, hele fem slag foran grensen for å avansere til finalesteget 18. til 22. desember.

Før siste runde i Colombia leder den tyske amatøren Greta Isabelle Voelker på -5, ett slag foran en annen amatør, Lauren Horsford fra England.


 

Runde 2: Kjemper om finaleplass

Etter to runder av europatourens kvalikturnering i Colombia er Marita Engzelius i rute for å komme seg til finalesteget i Marokko i desember.

Marita Engzelius fra Oslo Golfklubb hadde en andrerunde med fire birder og én bogey for tre under par, 69, fredag.

Med det avanserte 27-åringen til delt femteplass med -2 på Golf Club la Predera de Potosi i Bogota etter å ha åpnet med én over par, 73, torsdag.

Taiwankineseren Mayko Chwen Wang og den tyske amatøren Greta Isabelle Voelker leder på -6, ett slag foran to spillere på delt tredjeplass.

Etter det Golferen.no erfarer vil åtte spillere gå videre til finalekvaliken på Amelkis Golf Club og Samanah Country Club i Marrakech i Marokko 18. til 22. desember.

Turneringen i Bogota er forøvrig den første noen gang i Sør-Amerika for Ladies European Tour. Den er én av fire forkvaliker, der de øvrige har vært spilt i Kina samt to turneringer i Morokko.