Andreplass og Q-School-finale for lykkelig Engzelius

TIL Q-SCHOOL-FINALEN: Marita Engzelius avsluttet med en 70-runde, og kom seg enkelt til LETs finale i Marokko i desember. Foto: Jan E. Espelid

Marita Engzelius avsluttet europatourens kvalikturnering i Colombia med to under par, 70, og kom seg enkelt til finaelsteget i Marokko i desember.

— Kom meg til Marokko! Jepp! jublet Marita Engzelius på sin Facebook-profil søndag kveld.

— Avsluttet med en 70-runde (-2) og -4 totalt for. Delt andreplass her i Colombiaog ser fram til å spille LETs finalesteg i Marokko, forsikrer 27-åringen fra Oslo GK.

Golf Club la Predera de Potosi i Bogota var hun to slag bak vinneren, den tyske amatøren Greta Isabelle Voelker. Og delte andreplassen med en annen amaør; Lauren Horsford fra England.

LET-finalen i Marrakech i Marokko spilles 18. til 22. desember, den oslospilleren får selskap av Rachel Raastad fra Kjekstad GK.

Se også: Resultater fra Colombia


 

Runde 3: Cruiser mot Q-School-finalen

Med én runde igjen av europatourens kvalikturnering i Colombia skal mye gå galt om ikke Marita Engzelius kommer seg til finaelsteget i Marokko i desember.

Med en tredjerunde på par etter én hver av birdie og bogey har Marita Engzelius -2 på femteplass, hele fem slag foran grensen for å avansere til finalesteget 18. til 22. desember.

Før siste runde i Colombia leder den tyske amatøren Greta Isabelle Voelker på -5, ett slag foran en annen amatør, Lauren Horsford fra England.


 

Runde 2: Kjemper om finaleplass

Etter to runder av europatourens kvalikturnering i Colombia er Marita Engzelius i rute for å komme seg til finalesteget i Marokko i desember.

Marita Engzelius fra Oslo Golfklubb hadde en andrerunde med fire birder og én bogey for tre under par, 69, fredag.

Med det avanserte 27-åringen til delt femteplass med -2 på Golf Club la Predera de Potosi i Bogota etter å ha åpnet med én over par, 73, torsdag.

Taiwankineseren Mayko Chwen Wang og den tyske amatøren Greta Isabelle Voelker leder på -6, ett slag foran to spillere på delt tredjeplass.

Etter det Golferen.no erfarer vil åtte spillere gå videre til finalekvaliken på Amelkis Golf Club og Samanah Country Club i Marrakech i Marokko 18. til 22. desember.

Turneringen i Bogota er forøvrig den første noen gang i Sør-Amerika for Ladies European Tour. Den er én av fire forkvaliker, der de øvrige har vært spilt i Kina samt to turneringer i Morokko.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×