Aksel Olsen tapte omspill om seieren på Nordic League

OMSPILL I SVERIGE: Aksel Olsen var én av fire i omspill om seieren i Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open. Foto: Jan E. Espelid

En nordmann, en danske og to svensker gjorde opp om førsteplassen i Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open. Avgjørelsen kom med birdie på det første omspillshullet. SE VIDEO

Aksel Olsen avsluttet med en fem under par 66-runde, og ble med det en i kvartetten på -10 som kjempet om seieren i omspillet på Fjällbacka-banens hull 18.

Selv om Olsen tok føringen med den lengste driven med 220 meter, og satte innspillet fra 130 meter til seks meter fra pinnen, glapp imidlertid seieren.

Putten til Stavanger-spilleren snek seg såvidt utenfor hullkanten, og stoppet noen centimeter bak hullet.

Det duket for Mathias Gladbjerg, som var sistemann til å putte. Svensken tok vare på muligheten, og satte sin birdie midt i hullet fra tre meter.

Til tross for miss i omspillet, var andreplass ikke bare nedtur for siddisen. Den førte ham nemlig til toppen av Nordic League-rankingen, der også Kristian Krogh er høyt med på tredjeplass.

seieren

Videoen viser hele omspillet på hull 18, og Aksel Olsen slår ut i grønt som nummer to.

 

SÄRSPEL I STORA HOTELLET BRYGGAN FJÄLLBACKA OPEN! Mathias Gladbjerg vinner på första särspelshålet med en birdie. Stort grattis! 😃⭐🏆

Posted by Swedish Golf Tour on Saturday, May 19, 2018

 

 

Markus Braadlie ett slag bak

En bogey på hull 11 fravristet den 18 år gamle Miklagard-amatøren muligheten til å være med i omspillet. Sisterunden bestod i øvrig av fire birdier og 13 par, som ga askøyværingen femteplassen på -9.

Gøran Sømme Haglund fra Sandes GK hadde en sisterunde på tre under par, 68, og endte på delt 22.-plass med -3.

Anders Ellingsberg fra Drøbak GK fulgte ett slag bak som delt 33 etter en 69-runde. Miklagards Kevin A. Wright hadde en runde på par for +1 og delt 52.-plass mens Losby-spiller Sebastian Eidsæther Syr måtte opp i fem over par, 76, og ble nummer 59 med +3.

Se også: Resultater fra Fjällbacka


Runde 2: Markus Braadlie kjemper om seieren

Før siste runde spiller en 18-åring fra Askøy utenfor Bergen en av hovedrollene i Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open.

Markus Braadlie kom inn på 69-67 på sine to første runder, og deler andreplassen på -6 før lørdagens finalerunde. Miklagard-spilleren ligger ett slag bak ledende Christian L. Nilsson fra Sverige.

Også Aksel Olsen fra Stavanger GK er i høyeste grad med i tetkampen med sine fem, under par etter 69-68. Som gir delt femteplass med fire andre spillere.

Neste nordmann befinner seg på delt 22.-plass med -2. Sebastian Eidsæther Syr fra Losby GK åpnet med en 69-runde, og fulgte opp med 71 slag fredag.

Anders Ellingsberg fra Drøbak GK og Gøran Haglund fra Sandnes GK er på par på delt 33.-plass mens Kevin A. Wright fra Miklagard er delt 49 med +1.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.