47 nye, ivrige golfere i Drøbak

Drøbak Golfklubb har avholdt golfcamp der hele 47 barn hadde meldt seg på. For over halvparten var det aller første forsøk med kølle og golfball.

47-nye--ivrige-golfere-i-dr-bak


FORNØYDE DELTAGERE: 47 barn og unge fra 7 til 16 år deltok i Drøbak Golfklubbs sommercamp over fire deilige augustdager.

47-nye--ivrige-golfere-i-dr-bak

47-nye--ivrige-golfere-i-dr-bak

47-nye--ivrige-golfere-i-dr-bakDe 47 deltagerne i Drøbaks golfcamp var i alderen 7 til 16 år, hvorav 26 hadde lite eller ingen erfaring med golf.

Men etter fire dager med Veien til golf-kurs fra klokken 9 til 16 er de nå kvalifisert til å spille på golfbaner når de er sammen med en med etablert handicap.

De 21 som allerede hadde tatt VTG-kurset fikk trene og spille flere runder på banen, og fikk forhåpentligvis oppleve utvikling av spillet sitt i løpet av de fire augustdagene.

Hovedbanen og korthullsbanen

Samtlige deltakere fikk spille minst fire hull på Drøbaks 18-hullsbane samt én runde på korthullsbanen.

I tillegg fikk de rikelig med trening, veiledning og instruksjon på puttinggreen, pitchinggreen og drivingrange samt i i sandbunker.

Drøbak-nestor Jørgen Hillås har styrt det hele med sikker hånd, og med et titall aktive fra klubbens satsingsgruppe som gode hjelpere.

— Uten deres frivillige hjelp hadde dette ikke vært mulig å gjennomføre, skriver klubben i en pressemelding.

Drøbak GK retter også stor takk til deltakerne, og sier de var med på «å gjøre dette til en super, lærerik, moro og veldig hyggelig golfcamp for alle».

Se også. Drøbak GK hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour: Alfred Dunhill Championship  (26.-29. november)

  Ladies European Tour: Andalucia Open de Espana  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud. Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund og Stina Resen  (26.-29. november)

  College: The Elite Invitational Boys med Kristoffer Kuvaas (13.-10. november)

   

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×