Foto: Unsplash

I denne artikkelen har vi samlet 4 gode grunner til at du burde begynne å spille golf. Hvis du allerede er en ivrig spiller, kan du tenke på det som flere gode argumenter for hvorfor du burde spille mer.

1. Underholdende mosjon og frisk luft

Golfbaner er generelt veldig vakre, og det blir lagt ned mye krefter på å holde dem vakre og innbydende. Mange moderne golfbaner er også utformet for å gå i ett med omkringliggende omgivelser. Man kan da virkelig få følelsen av å bevege seg rundt på en vakker grønn eng midt i en skog eller på en grønn plen midt i en ørken.

2. Det er utfordrende, og du kan lære mye mer enn bare spillet når du spiller

Du kan lære mye av å spille golf. For det første er det ikke den enkleste sporten å bli god på, men så snart du får en god følelse for det, vil du raskt kunne se store forbedringer i spillet ditt.

Du kan også lære mange gode dyder og utvikle deg som menneske mens du spiller golf, som for eksempel ydmykhet. Noen ganger må du spille en trygg ball i stedet for den aggressive.

Du lærer å være fullt fokusert, for det er umulig å svinge riktig eller putte bra hvis du ikke er konsentrert og tenker på alt annet. Det er helt sikkert mye annet artig du skal gjøre senere, som gå på kino, dra på byen, hygge deg med nettcasinoer på sofaen, gå på date og alt mulig annet – men når du spiller golf, da spiller du golf.

Til slutt lærer du mye om iherdighet. Du vil uten tvil slå et dårlig slag i ny og ne. Når du spiller golf er det viktig å ikke dvele ved gamle feil, men å lære og fortsette å prøve.

3. Alle kan være med

Ung som gammel – sterk som svak, alle kan være med. Med handicap kan alle spille rettferdige kamper mot hverandre, uansett hvilket nivå de er på.

Derfor er det også en sport hvor hele familien eller venneflokken kan spille og trene sammen. Det er kort sagt en sport hvor alle kan få gode opplevelser.

4. Golf reduserer stressnivået

Det er kjent at golf kan ha en positiv påvirkning på stressnivået. Trening og frisk luft i naturen er en del av pakken når du spiller det flotte spillet, og disse tingene påvirker kroppen din til å skille ut endorfiner slik at du føler deg lykkeligere, avslappet og mindre stressa.

I tillegg er det også bevist at hvis du spiller golf, kan du forvente å leve opptil 5 år lenger, samtidig som det også minsker risikoen for å få demens.

Hvis du av en eller annen grunn har manglet grunner for å spille (mer) golf, har du i hvert fall fått noen fantastiske gode grunner nå.