16 timer med fullbookede matter på Fornebu

FULLBOOKEDE MATTER: Messen hadde åpnet for forhåndsbestilling av tid for å teste nyheter. Mattene var fullbooket de 16 timene messen var åpen i helgen. Foto: Golfshopen

Over 2000 golfere benyttet en fantastisk skihelg på Østlandet i en gammel hangar på Fornebu til å heller se, ta, føle på og teste årets nyheter innen golfutstyr.

— 14 matter var fullbookede fra  klokken 10 til klokken 18 både lørdag og søndag! jubler en fornøyd Golsfshopen-sjef Petter Rygg i en epost til redaksjonen.

— Tross vinter og pent vær var messen meget vellykket. Og et var cirka samme antall besøkende som i fjor, legger Rygg til.

Fullbookede for å teste nyhetene

Petter Rygg forteller at Callaway Rouge, Titleist SM 7-wedger, de nye TaylorMade M3- og M4-serie,  Cobras F 8-serie samt C 300- og V6 jernsett fra Wilson.så ut til å være det flest golfere flokket seg rundt, og ville teste, på utslagsmattene i Norges største golfsenter.

— Ping G400-serie kom i høst, og flere kom for å supplere mer i denne køllefamilien.Mens Srixon og XXIO solgte bra til seniorgolfere. Og det er gledelig at det er en god miks fra aller merker som selger i år, mener Golfshopen-sjefen.

Messetilbud populært

De som kom for å gjøre gode kupp i shopen hadde også en hyggelig helg i Fornebu-senteret. Som alltid er messetilbud noe som fenger, og er med på å bidra til god stemming på messen. Rygg er også imponert over at tre unge karer hadde kommet helt fra Molde for å teste årets nyheter

— Vi ser at kundene virkelig koser seg, de er lenge i hallen, butikken og kafeen. De kan fort være her to til til tre timer. Som gjør dette til et populært og viktig event for golfere i Norge

Noe som ikke minst gir seg utslag på kassaapparatene, som Rygg medgir fikk kjørt seg i helgen. Uten at han ønsker å gå ut med tall annet enn at det var omtrent som under fjorårets demomesse.

 

fullbookede meegademo Fornebu messe drivingrange

FULLT TRYKK: Den store toetasjers drivingrangen til Fornebu Indoor Golf var smekkfull både oppe og nede av spillesugne golfere. Arkivfoto: Jan E. Espelid

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  R&A The Open 2o22: Final Qualifying med Jarand Arnøy, Markus Braadlie  og Espen Kofstad ((Fairmont St. Andrews 28. juni)

  PGA Tour:  John Deere Classic   (3o. juni -3.  juli)

  Korn Ferry Tour:  The Ascendant presented by Blue  med Kristoffer Ventura ((3o. juni -3.  juli)

   DP World Tour: Horizon Irish Open med Espen Kofstad  ((3o. juni -3.  juli)

  Challenge Tour:  Italian Challenge Open  med Kristian Krogh, Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (3o. juni -3.  juli)

  Ladies European Tour: : Amundi German Masters  med Marianne Skarpnord,  Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forsland og Karoline Lund (3o. juni -3.  juli)

  LET Acess Seris: Golf Saint Omer med Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,  , Stina Resen og Celine Karlung  ( (3o. juni -2.  juli)

  Nordic League: PGA Championship Landeryd Masters  med seks nordmenn ( (29. juni -2.  juli)

  Amatør:  DIAC 2022  med Casper Bjurhult Kennedy, Tom Røed Karlsen og Henrik Heyerdah (28. juni – 1. juli)

  Junior:  Stenson Sunesson Junior Challenge  med Leo Hirukawa Aaraas (28. juni)

  NGF-turneringer:  Lag NM Junior 1. og 2. Divisjon    (29. juni -2.  juli)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×