Viktor Hovland Foto: Ping

Viktor Hovland leverte en knallsterk, bogeyfri andrerunde i Charles Schwab Championship fredag. Med det har han for alvor meldt seg på i tetkampen, bare tre slag bak ledende Scott Stallings.

Amerikaneren leder på-9, og har ett slag å gå på til landsmennene Beau Hossler og Scottie Scheffler..

Foruten de tre fremste har Viktor Hovland på delt syvendeplass også amerikanerne Pat Perez, Chris Kirk og Patrick Reed foran seg

Bra med alle køllene

Miklagardspilleren leverte stort sett gode slag tvers gjennom runden, og det med alle køllene i bagen. Til tider spilte han som på skinner, og la innspillene så nær hullene at han fikk mengder av gode birdiesjanser.

Innledningsvis gikk imidlertid birdieputtene ikke i, og vi måtte vente til hans fjerde og femte hull, banens hull 13 og 14, før det ble røde tall på fredagens scorekort. Han fortsatte å gi seg selv gode muligheter, men det blelikevel «bare» par på de neste fem hullene. Etter runding ble det birdie på hull 3 og 6 samt også på hull 9, hans siste hull for dagen. Som oppsummert ga ga fem under par for dagen og seks under for turneringen.

— Det har vært mye gode slag i dag.

Discovery-ekspert Marius Thorp

Starter klokken 20.20

Viktor Hovland starter tredje runde klokken 20.20 norsk tid lørdag, i gruppe med Cameron Davis fra Australia, som er én av de fire som deler syvendeplassen med Viktor Hovland.

Se også: Livescoring fra Fort Worth