Tidligere president Donald Trump og president Joe Biden debatterte nylig ikke bare alvorlige politiske saker, men også deres golfresultater. Diskusjonen fant sted under en presidentdebatt på CNN, og referansen til deres golfspill skapte stor buzz i sosiale medier. Rapportert av Golf, hevdet Trump at han hadde vunnet to klubbmesterskap, mens Biden, på en mer komisk tone, uttrykte tvil om Trumps påstander og utfordret ham til en golfkamp. Ingen har imidlertid vært i stand til å bekrefte nøyaktigheten av deres uttalelser, da ingen golfdata ble presentert under debatten.

Biden er rapportert å ha en handicap indeks på 6.7, ifølge Golf Handicap og Information Network (GHIN), en tjeneste provided av den amerikanske golfkrets. Trump, på den annen side, er oppført i GHIN med en 2.5 indeks, som spiller hos Winged Foot Golf Club i New York.

Debatten ledet til at golf kom i rampelyset i mange nasjonale medier i USA, inkludert The Washington Post, New York Times og Wall Street Journal. Selv om det kanskje ikke har noen betydning for presidentvalg, resonerte klager om golfspillets trivialiteter sannsynligvis hos mange av de som følger golf, da det er en relaterbar situasjon.(Kilde: Golf)

​Les hele saken på: Read More