Tre eksotiske golfbaner verdt et besøk

For golfentusiasten var det USA og Storbritannia som lenge tronet øverst på listen med sine eksotiske golfbaner, men etterhvert som golfsporten har opplevd et oppsving i popularitet verden over, har utvalget av baner gjort det samme. Dermed kan du finne eksotiske baner i Sør-Europa, Asia og midtøsten. Her kan du oppleve panoramisk utsikt, tropisk klima og golfbaner i verdensklasse.

Ettersom Norge er et land med begrenset golfsesong har vi funnet frem til tre eksotiske alternativer der solen skinner året rundt. På denne måten kan du med trygghet vite at det alltid finnes muligheter for å nyte sporten i varme omgivelser, selv når snøen daler ned hjemme i Norge.

Verdura Golf & Resort – Sicilia

Verdura Golf & Resort er et femstjerners luksushotell gjemt bort på den sørlige kysten av Sicilia. Eiendommen har to 18-hulls golfbaner, tennisbane, et mer enn 4000 kvadratmeter stort spa og hotellområde, samt en rekke barer og restauranter. Her kan du nyte lange solfylte dager med golf i rolige og behagelige omgivelser. Den sørlige siden av øyen er mindre trafikkert av turister som gjør at området byr på en autentisk siciliansk opplevelse med små restauranter og greske tempel fra antikken.

YAS LINKS – Abu Dhabi

De Forente Arabiske Emirater har aktivt jobbet for å tiltrekke seg tilreisende turister, men nå har de også skapt en av de mest eksotiske golfbanene i verden. Den mer enn 6,5 kilometer lange YAS LINKS banen i Abu Dhabi slynger seg langs med den persiske golfen. Banen som med sine mer enn 100 bunker gir en spennende utfordring til både nye og erfarne spillere. For å øke oppmerksomheten knyttet til YAS LINKS og Abu Dhabi som golfdestinasjon har UAE arrangert en rekke turneringer. Disse har gjerne blitt promotert gjennom nettkasinoer og spillsider som Folkeriket.com. Formålet er å øke bevisstheten rundt banene og landet som destinasjon til et allerede golf interessert publikum.

Leopard Creek – Sør Afrika

Leopard Creek Country Club med sin tilhørende bane på mer enn 360 hektar ligger langs grensen til Kruger nasjonalpark og har Crocodile River som slynger seg gjennom flere av banene. Klubben har tidligere vært vertskap for Alfred Dunhill turneringen og er regnet som en av de beste banene i verden. Her kan du nyte solfylte dager i et eksotisk landskap på en av de mest sørlige banene verden har å by på. Skulle du la deg friste kan nærområdet lokke med både safari og luksushoteller godt egnet for hele familien. 

Kort fortalt

Med en lang vintersesong og store mengder nedbør kan den norske golfsesongen gjerne være uforutsigbar. Derfor kan det være godt å vite at det finnes en rekke eksotiske destinasjoner som tilbyr golfbaner i verdensklasse og et langt varmere klima. Som vi har sett på i denne artikkelen har blant annet Sør-Afrika, Abu Dhabi og Italia spennende utfordringer for både nye og erfarne golfentusiaster som ønsker å spille i et varmere klima

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.