Maiken Bing Paulsen Foto Tristan Jones

Renate Grimstad, Madelene Stavnar, Celine Desiree Karlung, Dorthea Forbrigd, Michelle Forsland, Tina Mazarino, Celine Borge og Maiken Bing Paulsen fikk plass i LETs finalekvalik på flotte La Manga Club Resort i spanske Murcia.

Madelene Stavnar fra Vestfold GK og Dramnenspiller Maiken Bing Paulsen og kan feire i Jul med fulle spillerettigheter på Europatouren i 20223-sesongen, f førstnevnte med det 17. beste beste kortet etter blanr annet karrierens første hole in one.

Maiken Bing Paulsen endte på delt 13.-plass blant de 24 spillerne som fikk full uttelling i Q-School, som ble vunnet av ryske Polly Mack med -15.

Vestfolds Celine Borge på delt 25.plass med -2 og og bergenseren Renate Grimstad på par og delt 34.-plass var var blant topp 50 og sikret seg europatour-kortet i neste høyeste kategori.

Det er ekstremt deilig å stå her og vite at jeg får være med i så og si alle turneringene neste år. Jeg har jobbet så hardt for dette, fra seks om morgenen til åtte om kvelden, det er iallfall sånn jeg har følt det. Og da er det ekstra deilig å få denne bekreftelsen på at alle timene med trening var verdt det, at jeg faktisk er god nok for dette nivået.

Maiken Bing Pulsen til Norsk Golf

Se også: Mer fra La Manga med oppdaterte resultater