Sterk sisterunde sikret Tutta sjuendeplass i Open de Espana

AVSLUTTET BRA I SPANIA: Suzann Pettersen avanserte ni plasseringer til delt sjuendeplass i europaturneringen på Costa del Sol. Foto: Tristan Jones

Da tre andre norske avsluttet svakt, og falt siste dag, stod Suzann Pettersen fram. Hun avlsuttet med tre under par, 69, med fem birder og tre bogeyer på søndagens scorekort.

Dermed klatret 36-årinngen ni plasseringer til delt sjuendeplass med -8. Som var elleve slag bak vinneren Carlota Ciganda.

Den spanske jenta var i sin tur to slag foran landsmanninne Carlota Ciganda og Lee-Ann Pace fra Sør-Afrika.

Marianne Skarpnord ble nest best av de norske med delt 50.-plass med +1 etter fire over par, 76, søndag. Madelene Stavnar kom inn på +5 etter fem over par, 77, som ga delt 54.-plass.

Tonje Daffinrud avsluttet med en 80-runde for +9 og 69.-plass.

Se også: Resultater fra Cota del Sol

Open de Espana

Suzann Pettersens scoretkort i Open de Espana

 


Runde 3: De norske på 16.-, 25.- og 57.-plass

Det gledelige fra den spanske solkysten er at alle de fire norske klarte cutten. Suzann Pettersen fortsatte å falle på tredje runde, Madelene Stavnar klatret skikkelig.

Med tre under par, 69, etter fire birdier og én bogey på Moving day, klatret Vestfold-spilleren 26 plasseringer til delt 25.-plass med -2.

En plassering hun deler med Marianne Skarpnord, som hadde én over par, 73, på tredje runde. Suzann Pettersen er fortsatt vår beste med -5 etter par fredag. Det ga et fall på seks plasseringer til delt 16.-plass.

Tonje Daffinrud er delt 57 med +1 etter en 74-runde. Spanjolene Carlota Ciganda og Azhara Munoz leder med tre slag på -16.

 


 

Runde 2: Tutta måtte over par

Georgia Hall fra England leder Open de Espana på -12, sju slag foran Suzann Pettersen.

Marianne Skarpnord følger ett slag  bak Tutta etter én under par, 71, fredag.

Tonje Daffinrud og Madelene Stavnar hadde sterke andredager med fire under par, 68. Begge  klarte cutten på henholdsvis -1 og par.

 


 

Runde 1: Knallsterk Tutta-åpning i Open de Espana

Suzann Pettersen knallet til med seks under par, 66, i europaturneringen på Guadalmina-banen på den spanske solkysten. Det er ett slag bak teten etter første runde.

En knallsterk Suzann Pettersen er tilbake etter ryggskade, som tvang henne til å trekke seg fra Solheim Cup tidligere i høst.

— Jeg kjenner meg fin, og det er herlig å være tilbake. Forrige uke var den første (turneringen) etter fem ukers pause. Og det var ikke den enkleste ting i verden å komme tilbake på en så tøff bane. Jeg spilte imidlertid smertefritt forrige uke. Så jeg slipper å nøle, og kan gjøre som jeg ønsker. Så jeg er lykkelig for å være tilbake, sa Tutta til LET etter åpningen i Spania.

— Jeg tar gjerne seks under hvilken dag som helst. Men, jeg mener. i dag var det perfekt her ute. Jeg var i en god gruppe, spilte rakst og man må unytte sjansene på noen av par-5-hullene her ute. Slår du ballen bra, får du noen gode muligheter, og jeg rullet i ballene ganske bra.

knallsterk

Også knallsterk Skarpnord

Det var ikke bare Suzann Pettersen som var knallsterk blant de fire norske torsdag. Også Marianne Skarpnord er bra med på tolvteplass med -3.

Vestfoldspillerne Tonje Daffinrud og Madelene Stavnar kan ikke være like fornøyd med åpning. Førstnevnte har tre over par, 75, på delt 90.-plass, klubbvenninnen ett slag mer på delt 103.-plass.

Natalia Escuriola Martinez frs Spania, Georgia Hall fra England og Diana Luna fra Italia deler teten på -7.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.