Foto: Tristan Jones

Vestfoldspilleren avsluttet med sin andre fire over par 76-runde på rad. Dermed ble det +9 totalt, og et fall på ti plasseringer til.

For Madelene Stavnar var den delt 36.-plassen også tangering av hennes beste resultat på Ladies European Tour, som kom i kvalifiseringen til Evian-turneringen senere i år.

Thitikul Atthaya fra Thailand vant på hjemmebane med -5, to slag foran Ana Menendez fra Mexico.

Neste turnering på LET er Ladies Scottish Open 27.-30. juli.

Se også: Resultater fra Ladies European Tour


Runde 3: Falt til delt 26.-plass

Lørdagens Moving day ga et nytt fall på resultatlisten for vestfoldspilleren. Denne gangen med ti plasseringer til delt 26.-plass etter fire over par, 76.

Ana Menendez fra Mexico leder på -6, ett slag foran thailandske Thitikul Atthaya. Som igjen har rte slag ned til en trio på tredjeplass, som inkluderer svenske Frida Gustafsson Spang.

 


Runde 2: Falt til delt 16.-plass

Selv om andrerunden sikkert ble en liten nedtur for vestfoldspilleren med to over par, 74, har hun likevel grunn til å være fornøyd med å ha klart cutten.

Fredagens runde i Thailand inneholdt fire birdier for Madelene Stavnar. Men også tre bogeyer samt en sur trippelbogey, som kom på hull nummer 4, ett par-3-hull på 158 meter.

Med +1 på delt 16.-plass ligger hun fem slag bak ledende Ana Menendez fra Mexico.

 


Runde 1: Strålende åpning i Thailand

Madelene Stavnar er eneste norske som har tatt den lange reisen til ukens europaturnering. Etter første runde ser det ut til å ha vært en klok beslutning.

Vestfoldspilleren åpnet Ladies European Thailand Championship med en runde på én under par, 71, som gir delt fjerdeplass etter første dag i Pattaya.

Den 16 år gamle vestfoldjenta hadde et ganske fargerikt scorekort på Phoenix Gold Golf & Country Club med fire birdier og tre bogeyer. Hun deler fjerdeplassen med tyske Karolin Lampert og Jessica Karlsson fra Sverige.

— Jeg er fornøyd med åpningsrunden. Ting kan alltid bedre, men jeg hadde en tøff start, så ble det bedre etterhvert. Utslagene, wedgene og puttingen fungerte bra. Dette er min første gang i Thailand, så det er et nytt land, og jeg er ikke vant til heten. Det er veldig annerledes enn hjemme, slo  Stavnar fast etter åpningsdagen.

Chonlada Chayanun fra Thailand og Ana Menendez fra Mexico deler teten på -4