Norges mest berømte golfbane har åpnet lodge og leiligheter ved banen. Og det til priser som er langt fra avskrekkende. Kanskje noe å vurdere for høsten?

Lofoten Links ligger drøyt 150 kilometer nord for Polarsirkelen på 68 grader nord. Her kan du spille midnattsgolf tre måneder hver sommer, eller nyte nordlyset fra sent i august til april.

Lofoten Links Lodge
NORDVENDT: De nye lodgene hos Lofoten Links vender nordover, og gir deg utsyn til midnattssol om sommeren, og nordlys resten av året.

Som gjest kan du bo koselige Lofoten Links Lodges, like ved Hovstranden rundt 1 kilometer fra banen, fra 550 kroner per person, eller i Lofoten Links Apartments. Leilighetene har fra ett til tre soverom, og ligger nær banen med golfbaneutsikt og havutsikt.

Her kan du lage din egen mat, få frokost levert på døren eller spise i klubbhuset, og prisene begynner på 495 kroner per person per natt.

Lofoten Links golfpakker

Lofoten Links har også en rekke tilbud på golfpakker der du kan spille så mye du bare orker i løpet av 24 timer.

— Vi er henrykt over å endelig kunne åpne overnatting ved Lofoten Links, det er en ny milepæl i vår historie, sier eier og administrerende direktør Frode Hov i en pressemelding.

Lofoten Links 2nd Hole
SIGNATURHULLET: Hull 2 er et par-3-hull som spilles rett ut mot havet. Allerede ett år etter åpningen har det rukket å bli berømt verden rundt.

— Beliggenheten er perfekt for en idyllisk get away, og mange av gjestene våre har gitt tilbakemelding på at de gjerne skulle ønske å bo ved golfbanen. Så vi bestemte oss for å gå i gang med lodger og leiligheter, og ser fram til å gi våre besøkende full pakke golf, gjestfrihet og bosted.

Lodgene er et av de aller beste stedene å observere nordlys, med nordvendt beliggenhet utover havet. Banen og anlegget ligger på det flate, ganske ville, landet mellom havet og de berømte fjellene i Lofoten.

Etter mange år som nihullsbane, åpnet Lofoten Links 18 hull i 2015. Banen er uten tvil Norges mest berømte golfbane, og har fått mengder av internasjonal medieomtale.

Les mer: Klubbens hjemmeside