Mildt, behagelig vinterklima har bidratt til å gjøre Côte d’Azur til et yndet utfartssted for kuldetrøtte nordboere.

Cannes har lenge være de rike og berømtes gjemmested, og i en pressemelding fra Mimozas Resort blir vi minnet om at stedet kun ligger ti minutters kjøring fra stjernenes lekeplass.

De fleste tilreisende velger å ta en rusletur på den berømte strandpromenaden La Croisette i vintersolen. Eller finne seg et vindusbord på en av de mange barene, kafeene og restaurantene, og bare nyte synet av verden gå forbi. Og hvem vet hvem du plutselig får øye på spaserende rett utenfor vinduet ditt. 

Golf av god, gammel årgang

Côte d’Azur har mye å tilby innen golf, der Cannes-Mandelieu Old Course ligger to minutter unna Mimozas Resort. Old Course ble grunnlagt av storhertug Mikael Mikhailovich av Russland i 1891. Banen lever fortsatt opp til sitt gamle nivå, der pinjetrær er vertikale hindere på de alle fleste hullene.

Riviera Golf de Barbossi er like i nærheten, og innen en halvtimes kjøring finner du ytterligere sju baner, flere av dem med kvalitet i den absolutte topppklassen.

Gåavstand til La Napoule

Den gamle landsbyen La Napoule, med sitt gamle slott på klippen og imponerende marina, ligger ti minutters gange fra Mimozas Resort. Langs havnen ligger et utall restauranter med nydelig utsikt over havet og øyene St Marguerite & St. Honorat.

Synes du inntaket av fast og flytende føde blir på et nivå der det ikke rekker med 18 hull på golfbanen, så kan du leie en sykkel og nyte det kuperte landskapet med høy puls under den høye himmelen, så er det enkelt å få leid seg en sykkel og nyte Cote d’Azur i ditt eget tempo.

Les mer: Mimozas Resort hjemmeside