The video appears to show President Trump driving his cart on the green. (Image from Mike Frank video)

Når du er verdens mektigste mann, og ute og spiller golf på din egen golfbane: Er det da greit å kjøre golfbilen over greenen? Enkelte mener det. SE VIDEO

Under ser du det som i følge Global Golf Post er på vei til å bli årets mest kjente og mest utskjelte golfvideo.

Av videobildene fra en en golfer som så det hele kan det se ut som om president Donald Trump kjører golfbilen sin tvers over greenen på Trump National Golf Club i Bedminster, New Jersey.

For de fleste golfere vil det å kjøre en golfbil nær eller på greenen være et nærmest ukrenkelig brudd på golfetiketten. Men, som videoen viser, ser ikke Donald Trump ut til å ta seg det ad notam.

Videoen av Donald Trump går viralt

Videoen ble publiser på Twitter av @MikeNFrank onsdag, og var innen torsdag spredd til media over hele verden. Først på rene golfnettsteder, men etterhvert i media generelt.

Hittil har videoen blitt kommentert av titusenvis av golfspillere.

Saken fortsetter under videoen med synspunkter for og i mot bilkjøringen til Donald Trump

 

https://twitter.com/ForePlayPod/status/877880872220991488

 

Kritkerne

«Ingen ordentlig golfer gjør noe slikt.»

«Betalende gjester som må putte over sporene etter kjøringen bør be om å få refundert pengene.»

«De som forsvarer han med at det hans egen bane har ingen forståelse for golf og etikette. En hver annen person ville fått en reprimande og kanskje fått beskjed om å fjerne seg

«Det er ikke OK bare fordi du er Trump. Likevel står folk fram og forsvarer han. Det er et problem i USA. Vi tillater at “ledere” slipper unna med ting ingen av oss andre ville slippe unna med.»

Forsvarerne

«Det er hans bane, han kan gjøre som han vil

«Å kjøre golfbil over en green er ingen stor sak. Jeg er banearbeider på en golfbane, og tro meg: Vi vedlikeholder med maskiner som sliter langt mer på greenene enn du tror.»

«Med mindre det er skikkelig vått gjør dette ingen skade, selv om det ikke anbefales. Når det sagt: Det er hans egen fordømte bane, han kan gå overalt og gjøre akkurat som han vil, og det har ingen andre noe med.»

»Om det stemmer at Trump kjører på greenen, hvem bryr seg? Det er hans golfbane, han kunne kjøre en gravemaskin på den om han ville.»

Tvilerne

«Kjørte han virkelig på greenen? Det er mer ut som om det dreier seg om veldig nedklippet fairway foran greenen.»

«Jeg er rimelig sikker på at det der er en forgreen

«Onduleringene i fairwayen forstyrrer perspektivet. Han er ikke på greenen. Nok et sjofelt angrep på Trump

«Hvis, og jeg sier HVIS, han er på greenen, må det være verdens største green! Jeg er temmelig ikker på at han ikke er på greenen

Humoristene

«Jeg bare må forteller dere: Jeg er en fantastisk golfbil-sjåfør, ingen er bedre til å kjøre golfbil enn jeg er. Her om dagen kjørte jeg faktisk en golfbil der ingen en gang tenkte på å kjøre golfbil. Dette er slik vi skal gjøre America great again

«Han er en 71- åring med hus i Sør-Florida. Å kjøre golfbil på greenen er par for banen. Faktisk.»

Hva mener du? Gi oss din mening i kommentarfeltet under, eller gå inn på Golferens Facebook-side.