Amerikaneren avsluttet U.S. Open på Oakmont-banen i Pennsylvania med en runde på én under par, 69. Det ga seier med tre slag over to amerikanere og én ire.

Irske Shane Lowry ble beste europeer med delt andreplass sammen med Jim Furyk og Scott Piercy. Trioen endte på -1, og utgjorde sammen med vinneren Dustin Johnson de eneste som kom seg under par.

Svenske David Lingmerth kom på en flott tolvteplass med +3 etter å ha avsluttet med tre undere par, 67,

Se også: Resultater fra Oakmont


Dag 3: Shane Lowry leder

Forsinkelsene fortsetter i U.S. Open på Oakmont-banen i Pennsylvania. Tredje runde fortsettes søndag morgen norsk tid, med tre europeere i topp-3.

Lowry rakk 14 hull lørdag, og var tre under for dagen og -5 totalt da spillet ble avbrutt på grunn av mørket. Andrew Lardy (13 hull) har -3 på andreplass.

Lee Westwood (15 hull), Sergio Garcia (14 hull) og Dustin Johnson (13 hull) deler tredjeplassen på -2.

Branden Grace fra Sør-Afrika leder i klubbhuset etter en 66-runde lørdag, og er sjette- og sistemann under par med -1.

David Lingmerth er beste skandinav på delt 40.-plass med +6.

 


Runde 2: Forsinkelsene fortsetter

Heller ikke dag to av U.S. Open på Oakmont-banen i Pennsylvania forløp uten problemer, og det var umulig å ta inn første dags forsinkelser.

Dustin Johnson er blant dem som har spilt to runder, og leder i klubbhuset med -4. Samme score har også landsmannen Andrew Lardy, men han har ikke påbegynt andre runde ennå.

Lee Westwood fra England, også han med bare 18 hull under vesten, har -3.

David Lingmerth (18 hull) er beste skandinav på foreløpig delt 29.-plass med +2.  Jordan Spieth (også 18 hull) deler med Lingmerth, Jason Day (33 hull) har +5 som delt 56 og Rory McIlroy (18 hull) +7 på foreløpig delt 93.-plass.

 


Runde 1: Kraftig regn preget første dag

Det første regnavbruddet i Pennsylvania varte 1 time og 19 minutter, det andre i 2 timer og 22 minutter. Spillet ble avbrutt for dagen klokken 15.51 lokal tid.

Bare ni spillere har fullført første runde, mens hele ettermiddagsfeltet på 78 spillere må vente til fredag morgen, klokken 13.30 norsk tid, med å starte sine runder.

Amatøren Scottie Scheffler leder i klubbhuset etter én under par, 69. Andrew Landry ligger på toppen av resultatlisten med -3, og har en god birdiemulighet på sitt siste hull.

Se også: Livescoring fra Oakmont