Uortodokse Bubba Watson er blant verdens mest populære golfprofiler. Nå har venstrehånds-spilleren og norskættede Ping inngått en ny kontrakt, som skal vare utover Watsons karriere.

Ping og Bubba Watson har inngått avtale om en livstidskontrakt for den fargerike 42-åringen fra Florida, som kan skilte med to majortriumfer.

Detaljene i avtalen er i skrivende stund ikke kjent. Men Ping bekrefter at avtalens lengde er lenger enn Watsons forventede karriere på PGA Tour.

Ping-sjef John K. Solheim er svært fornøyd for med den nye avalen, forteller han i en pressemelding:

— Vi er utroloig fornøyd med å kunne gjøre en slik avtale, som er helt unik innen idretttssponsing. Men det er Bubba også. Han har gjort så mye for Ping hittil i karrieren, og vi følte at tiden nå var inne til å forplikte oss enda tettere overfor ham. Dyktigheten og kreativiteten på golfbanen har definert hans karriere. Mens hans sjenerøsitet og medmenneskelighet har gjort ham stor for Ping. Han er blitt nesten som familie for oss, og vi er veldig glade for at han vil være tilknyttet oss for resten av karrieren.

Watson, som fylte 42 år denne uken, forbereder seg nå til årets Masters Tournament på Augusta National-banen 12.-15. november.

Bubba forteller at han har spilt med Ping siden han var barn:

— Som i praksis betyr hele livet. Jeg elsker selskapet, og tror oppriktig på at Ping bestreber seg på å lage det beste golfutstyret. Jeg kan ikke takke Solheim-familien nok for støtten gjennom hele min karriere. Ping og Solheim har spilt en stor rolle både i karrieren og i livet mitt.

Les også

The Masters Tournament

Ping