Ping gir Bubba Watson livstidskontrakt

livstidskontrakt

Foto: PING

Uortodokse Bubba Watson er blant verdens mest populære golfprofiler. Nå har venstrehånds-spilleren og norskættede Ping inngått en ny kontrakt, som skal vare utover Watsons karriere.

Ping og Bubba Watson har inngått avtale om en livstidskontrakt for den fargerike 42-åringen fra Florida, som kan skilte med to majortriumfer.

Detaljene i avtalen er i skrivende stund ikke kjent. Men Ping bekrefter at avtalens lengde er lenger enn Watsons forventede karriere på PGA Tour.

Ping-sjef John K. Solheim er svært fornøyd for med den nye avalen, forteller han i en pressemelding:

— Vi er utroloig fornøyd med å kunne gjøre en slik avtale, som er helt unik innen idretttssponsing. Men det er Bubba også. Han har gjort så mye for Ping hittil i karrieren, og vi følte at tiden nå var inne til å forplikte oss enda tettere overfor ham. Dyktigheten og kreativiteten på golfbanen har definert hans karriere. Mens hans sjenerøsitet og medmenneskelighet har gjort ham stor for Ping. Han er blitt nesten som familie for oss, og vi er veldig glade for at han vil være tilknyttet oss for resten av karrieren.

Watson, som fylte 42 år denne uken, forbereder seg nå til årets Masters Tournament på Augusta National-banen 12.-15. november.

Bubba forteller at han har spilt med Ping siden han var barn:

— Som i praksis betyr hele livet. Jeg elsker selskapet, og tror oppriktig på at Ping bestreber seg på å lage det beste golfutstyret. Jeg kan ikke takke Solheim-familien nok for støtten gjennom hele min karriere. Ping og Solheim har spilt en stor rolle både i karrieren og i livet mitt.

Les også

The Masters Tournament

Ping

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  European Tour: Alfred Dunhill Championship  (26.-29. november)

  Ladies European Tour: Andalucia Open de Espana  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud. Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund og Stina Resen  (26.-29. november)

  College: The Elite Invitational Boys med Kristoffer Kuvaas (13.-10. november)

   

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×