I denne ukas Farmers Insurance Open passerer PGA-touren 12 milliarder kroner innsamlet til veldedige formål.
pga-tour-passerer-12-milliarder-

MESTER I INNSAMLINGER: Sjefen for PGA Tour, Tim Finchem, leder en organiasjon som totalt har bidratt med 12 milliarder kroner til veldedige formål.

— Fra den første donasjonen på 10.000 dollar i Palm Beach Invitational i 1938, tok det 67 år å nå vår første milliard (dollar), skriver PGA-sjef Tim Finchem i en e-post til golffans og forbindelser for øvrig.

1 milliard dollar tilsvarer 6 milliarder kroner, et beløp som nå er doblet på bare åtte år.

— Veldedighet er en naturlig og vesentlig del PGA-tourens virksomhet, og vi ser dette (2 milliarder dollar, red. anm.) ikke som å nå en milepæl, men som nok en veiviser for hvordan vi skal fortsette å hjelpe andre, skriver Finchem videre.

Tusenvis av frivillige er involvert i PGA-tourens innsamlinger til veldedighet, og årlig nyter mer enn 3000 organisasjoner godt av midlene.

I forbindelse med tv-sendingene fra PGA Tour, Champions Tour og Web.Com Tour vises informasjonsfilmer for de forskjellige prosjektene.

— Filmene har hjulpet til å illustrere hvordan enkeltmennesker liv har blitt endret, fortsetter Finchem, og avslutter med en stor takk til alle bidragsytere.

Se også: PGA-tourens program for veldedighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.