Lørdag arrangerer junioravdelingen i Oslo Golfklubb den femte utgaven av sitt bruktmarked for golfutstyr. Og det med flere godbiter enn noen gang, lover klubbens ildsjeler.
oslo-gks-femte-bruktmarked

PRISEN VURDERES: Oslo GKs juniorleder, Jonne Skajem (i rødt) vurderer prisen for et sett som er levert inn til markedet. 70 prosent av salgssummen går til eieren, 30 prosent til Oslo GKs juniorer.

Friidretten har Holmenkollstafetten, Vårens vakreste eventyr. Med utsikt til Holmenkollbakken, men 211 høydemeter lavere, ligger Bogstad Golfbane, der Vårens morsomste eventyr er klar for stabelavløpning.

— Lørdag braker det løs med et rekordstort bruktmarked for golf på Bogstad. For femte gang arrangeres det mange kaller Vårens morsomste eventyr, skriver klubben i en e-post til redaksjonen.

— Vi kan love mange godbiter, så her er det store muligheter for å gjøre gode kupp, sier ansvarlig for bruktmarkedet, Martin Daun.

Bruktmarkedet er blitt en hyggelig tradisjon, der 30 prosent av oppnådd pris går til klubbens junioravdeling.

I tillegg til de som trenger å skaffe seg noe til sesongstart, har markedet også stor nytteverdi for de som ønsker å kvitte seg med golfutstyr. Dessuten vil flere utstyrsleverandører også være til stede.

Dugnadsinnsats

Bruktmarkedet er ren dugnad, der foreldrene til juniorene bidrar på mange plan.

&#151 Så dette et hyggelig sosialt, arrangement, sier leder for junioravdelingen Jonne Skajem.

I år er bruktmarkedet flytter fra golfklubbens parkeringsplass til området ved drivingrangen, noe arrangørene tror vil bidra til å øke interessen.

— Det er mange fordeler ved å stikke innom vårt bruktmarked. I tillegg til å gi et økonomisk bidrag til juniorsatsningen er det sosialt. Her får man anledning til å få bra utstyr til en rimelig penge, man kan bli bedre kjent med både klubbens juniorsatsning, foreldre og spillere. I tillegg viser man at man er engasjert i barn og unges fritidsaktivitet, avslutter leder Jonne Skajem i Oslo Golfklubbs junioravdeling.

Se også: Oslo GK hjemmeside, med detaljer om prisfastsettelse, innlevering, åpningstid og utlevering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.