Golf er både nervepirrende og spennende. Her er det små marginer som skal til før utfallet endrer seg drastisk, og det gjør golf til en engasjerende idrett. Vil du øke spenningen enda mer kan du også levere inn en oddskupong før eller underveis i spillet.

Her er det turneringer over hele verden du kan spille på, og stadig flere bettingselskaper har golf i sitt utvalg. Bet365 bonus er en av flere bettingsider der golf inngår i sortimentet og som har gode odds innen sporten. Her gir vi deg en kort innføring du bør lese før du levere inn din første oddskupong på golf.

Dersom man følger med på golf har man en viss oversikt over hvem som ligger høyest på tabellen av utøverne, men i denne idretten er det mer enn bare talentet til utøver som avgjør utfallet. Bare et lite feiltreff eller et vindkast kan føre til et tap og marginene er derfor svært små. Det er uansett en klar fordel å følge med på arrangementer og turnering for å vite litt om golfspillerne og hvordan de ligger ann på rankingen.Ved å følge med på nettsider for sportsnyheter vil du ha bedre forutsetninger for å tippe det rette resultatet, og enkelte nettsider har utfyllende informasjon om hvordan de norske utøverne gjør det på golfbanen. Når man skal legge inn en oddskupong i golf er det med samme rutine som de fleste andre sportsspill.

Det som skiller golf fra andre sporter er at her er det ikke så mange valgmuligheter for hva du kan satse på. I forskjell til standard ballidretter er det ikke noe som heter hjørnespark, frispark eller rødt/gult kort. Du må rett og slett legge inn penger på hvilke spiller du tror vinner. Vil du ha et sikrere valg kan du levere en kupong med to navn, eller tippe på hvem som kommer på topp fem eller topp ti.

Du vil raskt se at oddsobjekter i golf ofte har høyere odds enn det man finner i for eksempel fotball. Det har en enkel forklaring. Når man satser på en enkelt utøver, og ikke et helt lag, er det vanskeligere å forutse hva som kommer til å skje. Det vil derfor gi en god del høyere odds, og det er ikke sjelden at oddsen er opp i 10.00 når det kommer til golf. Det er derfor oftere høyere utbetalinger i golf enn på lagidretter.

I golf kan du, som med de fleste idretter, spille under ulike arrangementer. De mest kjente er US OPEN, PGA Championship, British Open og The Master, som ofte går under kallenavnet “The four majors”. Siden 2016 har golf vært med som egen gren under sommer-OL, etter å ha vært utelatt siden starten av 1900-tallet.

Forbered deg til å legge inn din første oddskupong på golf ved å lese deg opp på spillerne. Det kan også være lurt å starte med små beløp, ikke spille for mer enn du har råd til og føl på spenningen!