Norge får ni Solheim Cup-konkurrenter

— Norge kommer med en sterk søknad, mener sjef for Ladies European Tour (LET), som møtte representanter for Norges Golfforbund i Oslo fredag.

norge-f-r-ni-solheim-cup-konkurrenter


HILSTE PÅ: Golfpresident Finn H Andreassen (tv) tok i mot administrerende direktør i Ladies European, Ivan Khodabakhsh, i Oslo fredag der Norge offisielt er ett av ti interesserte arrangørland av Solheim Cup 2019 .

(NGF/Gardermoen) Norge har det som skal til for å arrangere et av golfens største arrangementer. Det mener NGF som fredag møtte LET for å presenterte sine tanker for hvorfor Solheim Cup skal legges til Norge.

Golfpresident Finn H. Andreassen mener det er tungtveiende grunner til at Norge kan ende opp med arrangementet, som i tilfelle vil finne sted i Oslo august-september 2019.

— Vi har utviklet et konsept som ivaretar LETs krav samtidig som vi tilfører nye elementer for å utvikle kvinnegolfen og Solheim Cup. At vi i tillegg søker som et nasjonalt forbund har allerede LET uttrykt er en fordel, sier Andreassen.

Søknadsfristen for å søke LET om Solheim Cup 2019 er satt til 14. august 2015. Når fristen for å melde sin interesse gikk ut fredag 30. januar, hadde aktører fra ti nasjoner meldt sin interesse.

— Vi er imponert over profesjonaliteten i den norske presentasjonen, og er sikre på at Norge vil bli en ekstremt sterk kandidat, sier administrerende direktør Ivan Khodabakhsh i Ladies European Tour.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×