— Norge kommer med en sterk søknad, mener sjef for Ladies European Tour (LET), som møtte representanter for Norges Golfforbund i Oslo fredag.
norge-f-r-ni-solheim-cup-konkurrenter

HILSTE PÅ: Golfpresident Finn H Andreassen (tv) tok i mot administrerende direktør i Ladies European, Ivan Khodabakhsh, i Oslo fredag der Norge offisielt er ett av ti interesserte arrangørland av Solheim Cup 2019 .

(NGF/Gardermoen) Norge har det som skal til for å arrangere et av golfens største arrangementer. Det mener NGF som fredag møtte LET for å presenterte sine tanker for hvorfor Solheim Cup skal legges til Norge.

Golfpresident Finn H. Andreassen mener det er tungtveiende grunner til at Norge kan ende opp med arrangementet, som i tilfelle vil finne sted i Oslo august-september 2019.

— Vi har utviklet et konsept som ivaretar LETs krav samtidig som vi tilfører nye elementer for å utvikle kvinnegolfen og Solheim Cup. At vi i tillegg søker som et nasjonalt forbund har allerede LET uttrykt er en fordel, sier Andreassen.

Søknadsfristen for å søke LET om Solheim Cup 2019 er satt til 14. august 2015. Når fristen for å melde sin interesse gikk ut fredag 30. januar, hadde aktører fra ti nasjoner meldt sin interesse.

— Vi er imponert over profesjonaliteten i den norske presentasjonen, og er sikre på at Norge vil bli en ekstremt sterk kandidat, sier administrerende direktør Ivan Khodabakhsh i Ladies European Tour.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.