Når sommerferien slutter kan de som har litt ferie tilgode gjøre kupp på reiser. Fly og hotell i en uke eller to trenger ikke koste mer enn et par tusenlapper.
n-r-golfreiser-er-billige

MALLORCA PÅ TILBUD: Resie og opphold i 14 dager for under 3000 kroner.

FOTO: CATHRINE AMANN

Sensommeren er den tiden på året da charterselskapene sitter igjen med en rekke tomme flyseter de har forpliktet seg til å kjøpe og hotellrom de gjerne skulle fyllt opp.

Og den som kan være litt fleksibel, og som kan gripe golfbaggen og reise på kort varsel, kan sikre seg en god golfferie – til et sted der solen skinner noen måneder til – for prisen av en hyggelig norsk hyttetur med god mat og drikke.

Man kan fly tur-retur Tyrkia eller Tunisia for godt under tusenlappen, men da må du selv finne kost og losji.

Eller du kan ta en uke på Mallorca til drøye 2000 kroner, og da er hotell inkludert.

Legg på ytterligere en tusenlapp, så kan du få bli i 14 dager.

Hvis du foretrekker tåke og muligheter for regn fremfor solskinn og temperaturer midt på 20-tallet, så er Storbritannia et nærliggende alternativ.

Da kan du sikre deg flybillett tur-retur London, Manchester eller Liverpool og en håndfull overnattinger rundt en oval lille-lørdag for omtrent 2500 kroner.

Noen av de aller billigste reisene går til de greske øyene. Hvis du kaster deg på en slik tur, bør du imidlertid være klar over at det generelt er ganske dårlig golf i de traktene av Middelhavet. Så er du advart…

  • Les mer på Golferen.nos søsternettsted Din Side. Der finner du dessuten restplasseroversikten, med de beste tilbudene fra en rekke charterselskaper i Norge, Sverige og Danmark.
  • Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.