Også søndag var to over par, 74, beste norske runde i Lalla Meryem Cup i Rabat. De tre norske endte et stykke ned på resultatlisten.

Svak avslutning preget alle de tre norske spillerne under siste runde på Royal Dar Es Salam Golf Club.

Marianne Skarpnord og Caroline Martens hadde begge fire over par, 76, søndag. Det resulterte i beste norske plassering for Skarpnord med +6 og delt 28.-plass mens Martens endte på delt 41.-plass med +9.

Tonje Daffinrud hadde to over par, 74 som vår bestekvinne. Men dessverre hele sju slag over par med seg fra tredjerunde, og endte også hun på delt 41.-plass med +9.

Spanske Nuria Iturrios hadde en kanonavslutning med sju under par, 65, som ga henne seier med hele seks slag på -11.

Se også: Livescoring fra Blue Course


Runde 3: Småslappe tredjerunder

Lørdag var to over par, 74, beste norske runde i Lalla Meryem Cup i Rabat. De holder ikke helt for toppplasseringer på europatouren, dessverre.

Småslapp var Marianne Skarpnords runde med fem bogeyer og tre birdier, som gir delt 18.-plass med +2 før søndagens finale.

Småslapp var også runden til Caroline Martens med fire bogeyer og to birdier, og også to over par, 74, for dagen. Det plasserer henne på delt 28.-plass med +4.

Heller ikke Tonje Daffinrud klarte å bevege seg i riktig retning på lørdag, og falt til delt 46.-plass med +7 etter fem over par, 77.

For tredje dag på rad holder Florentyna Parker fra England fast i ledelsen, nå med to slag på -6 etter en parrunde lørdag.

 


Runde 2: De norske lett videre

At alle de tre norske spillerne går videre i en europaturnering er ingen selvfølge. Og de er alle bra med halvveis i Lalla Meryem Cup i Rabat.

Marianne Skarpnord er fortsatt best av våre. Moss og Rygge-spilleren falt imidlertid fra delt andre- til delt 13.-plass etter fire over par, 76, fredag.

Det skyldes ikke minst en trippelbogey på hull 16. I tillegg inneholdt runden tre birdier og fire bogeyer, som gir henne par sammenlagt, seks slag bak ledende Florentyna Parker fra England.

— Ja, det ble strevsomt, kommenterer Skarpnord runden på sin Twitter-konto.

Også Tonje Daffinrud tapte terreng på runde to med to over par, 74, etter den sjeldne kombinasjonen fire birdier og tre dobbelbogeyer for +2 totalt og delt 23.-plass.

Caroline Martens hadde en runde på par etter én hver av eagle, birdie, bogey og dobbelbogey, som gir henne +3 og delt 33.-plass.

 


Runde 1: Marianne Skarpnord bogeyfri på delt andreplass

Moss og Rygge-spilleren leverte en solid åpningsrunde i Lalle Maryem Cup i Marokko, og er fornøyd med å ha mestret de vanskelige forholdene.

Marianne Skarpnord spilte i den tidlige gruppen torsdag, som fikk kjempe mot kraftig regn på Royal Dar Es Salam Golf Club i Rabat.

Hun er derfor strålende fornøyd med en bogeyfri dag med to birdier på de første ni og to på de siste.

— Det var kaldt og vått i morges, men vi kom bra i gang med et par birder på første ni. Og holdt trykket oppe med et par på siste ni også, så det var en god morgenøkt for meg, sier hun, og fortsetter:

— Jeg traff alle fairwayene fram til hull 16. Verken på hull 16 eller 18 klarte jeg å få ballen helt til greenen med andreslaget. Utslagene er veldig avgjørende på denne banen fordi roughen ikke er særlig snill.

Skarpnord deler andreplassen på -4 med finske Oona Vartiainen og engelske Liz Young, ett slag bak en annen englender: Florentyna Parker.

Daffinrud godt med

Også Tonje Daffinrud åpnet bra på Royal Dar Es Salam Golf Clubs Blue Course. Hun kom inn på par etter tre hver av birdie og bogey, som gir delt 16.-plass.

Caroline Martens ligger på delt 53.-plass med +3 etter to birdier og fem bogeyer.

Mens damene på Ladies European Tour altså spiller Blue Course, er herrene fra European Tour opptatt med Trophée Hassan II på klubbens Red Course denne uken.

Ledelsen etter første dag går på fire under par, 68, og er delt mellom tre spillere: Franske Thomas Linard, italienske Francesco Laporta og australieren Jason Scrivener.

 Se også: Livescoring fra Red Course