Lei av å dele rom?

I desember kan du få eget rom eller leilighet uten pristillegg, skriver Star Tour i en pressemelding. Godt nytt for single, med andre ord.

lei-av---dele-rom-


GRAN CANARIA

Totalt legger Star Tour ut 5000 billigreiser til Kanariøyene i desember for single, par, barnefamilier og de med sølvstenk i håret. Så hva med å bytte ut julehandelen på storsenteret med for eksempel Corte Ingles i Las Palmas?

Eget rom takk
Bare i Oslo består halvparten av alle husholdningene av en person.
– Vi vet at de fleste single foretrekker eget rom når de er på ferie, og vi ønsker å bedre vårt tilbud til denne målgruppen, forteller informasjonssjef Lena Petersson i Star Tour.
– Bestiller du reisen innen 15. oktober får du også leiebil med på kjøpet, fortsetter Petersson, som understreker at reisearrangøren i alle år har hatt et tilbud til singel-Norge.

Barn kroner én
Det er ikke bare singel-Norge som kan nyte godt av gode priser i desember. For familier med mer sans for sol og sommer enn snøslaps og våte parkdresser er det duket for prisfest. Reiser du i perioden 1-17. desember, er prislappen kun kroner en for familiens yngste på Blue Star med Bamseklubb og det hele.

Gratis leiebil
Star Tour gir gratis leiebil i tre dager til alle som bestiller en reise til Kanariøyene innen 15. oktober, og med avreise i perioden 1-17. desember. I tillegg dobler også reisearrangøren rabatten for alle som er + 60 år i samme periode.

Prisene i desember én uke med bosted og fly t/r fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim begynner på kr 2495, kun fly fra kroner 1495 fly t/r.

Star Tour hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×