I desember kan du få eget rom eller leilighet uten pristillegg, skriver Star Tour i en pressemelding. Godt nytt for single, med andre ord.
lei-av---dele-rom-

GRAN CANARIA

Totalt legger Star Tour ut 5000 billigreiser til Kanariøyene i desember for single, par, barnefamilier og de med sølvstenk i håret. Så hva med å bytte ut julehandelen på storsenteret med for eksempel Corte Ingles i Las Palmas?

Eget rom takk
Bare i Oslo består halvparten av alle husholdningene av en person.
– Vi vet at de fleste single foretrekker eget rom når de er på ferie, og vi ønsker å bedre vårt tilbud til denne målgruppen, forteller informasjonssjef Lena Petersson i Star Tour.
– Bestiller du reisen innen 15. oktober får du også leiebil med på kjøpet, fortsetter Petersson, som understreker at reisearrangøren i alle år har hatt et tilbud til singel-Norge.

Barn kroner én
Det er ikke bare singel-Norge som kan nyte godt av gode priser i desember. For familier med mer sans for sol og sommer enn snøslaps og våte parkdresser er det duket for prisfest. Reiser du i perioden 1-17. desember, er prislappen kun kroner en for familiens yngste på Blue Star med Bamseklubb og det hele.

Gratis leiebil
Star Tour gir gratis leiebil i tre dager til alle som bestiller en reise til Kanariøyene innen 15. oktober, og med avreise i perioden 1-17. desember. I tillegg dobler også reisearrangøren rabatten for alle som er + 60 år i samme periode.

Prisene i desember én uke med bosted og fly t/r fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim begynner på kr 2495, kun fly fra kroner 1495 fly t/r.

Star Tour hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.