Kvalikturneringene på Kongsvingers GK fredag 30. august og på Nøtterøy GK søndag 16. september er de siste sjansene til å kvalifisere seg til landsfinalen i slutten av september.

Landsfinalen for Norwegian Pairs spilles så på Kongsvingers GK  fredag 28. september. Vinnerne blir norske representanter i finalen i World Corporate Golf Challenge omkring 20. juni 2019 i Cascais, Portugal på et av Europas beste golfanlegg.

Vinnerne blir kledd opp av J.Lindeberg og reise og opphold er dekket. Runner up på Kongsvinger-banen får fine klokker fra www.vondoren.no. Ellers mange morsomme konkurranser og fint premiebord. Turneringen avsluttes med premieutdeling og grill.

Norwegian Pairs gammel traver

Norwegian Pairs-turneringen har tidligere vært arrangert under navnene DN Golfen, SEB Corporate Golf Challenge, Sony CGC, Sony Ericsson CGC og Silver CGC, med over 5000 deltakere fra 1997 til 2011.

Turneringen er åpen for alle, og aldersgrensen er 20 år. Startavgiften er 300 kroner, og inkluderer pølse ved runding, 3-pakning med baller og skopose.

Spilleformatet er parspill, «best ball». Beste score av de to i paret er tellende for rundens resultat. Alle som liker å spille golf med en venn eller venninne vil like denne veldig sosiale spilleformen.

Påmeldingen kan gjøres direkte i Golfbox på klubbene under «Åpne turneringer», eller enda enklere å gå inn på www.norwegianpairs.no og melde seg på der hvor påmeldingsfunksjonen er linket til Golfbox på klubben.

Mer informasjon fås hos Tom Aage Lie på mail tom@norwegianpairs.no eller mobil 465 33 972.