AVANSERTE: Kristoffer Ventura spiller bra i California Foto: Ventura

Kristoffer Ventura fra Rygge i Østfold spiller på den amerikanske Minor Golf League mellom de større turneringene han får plass i. Og gjør det bra: På syv turneringer i år har det blitt to seiere, én andreplass og én tiendeplass.

Mellom slagene på Web.Com Tour og invitasjoner til de andre større tourene beviser 24-åringen at han henger bra med på de mindre turneringene han spiller.

Mandag ble det 17.-plass for Kristoffer, i hans syvende turnering på Minor League Golf-touren, i Winter Atlantis Classic i Atlantis, Florida .

Det var på denne touren han tok sin første seier som profesjonell 9. januar i år. Som ble fulgt opp av en ny seier 6. februar samt en delt andreplass 8. mars.

Med delt tiendeplass 28. januar har Oslo-spilleren spilt inn 97.000 kroner (11.237 dollar) så langt i år på minitouren.

De tre turneringene Kristoffer Ventura har spilt på PGA Tour siden han ble proff på forsommeren 2018 har endt med misset cut. Senest i Puerto Rico Open den siste uken av februar.

Så får vi bare håpe og tro at de er nyttige erfaringene han gjør seg nederst på gølvet blant proffene. Og at 24-åringen om ikke lenge tar flere steg som viser at han er klar for større anledninger

Se også: Resultater fra Atlantis

SYV TURNERINGER SIDEN 9. JANUAR: Kristoffer Ventura tok sin første proffseier i sin første turnering på Minor League Golf-touren. Siden hat det blitt tre Topp 10-plasseringer til.

Rambjør på 13.-plass på minitour

Bærumspilleren Guro Rambjør deltok i National Womens GA på West Orange GC, der hun kom på delt 13.-plass med +6 etter runder på 71, 73 og 75 slag.

Sandra Changkija vant på -9, ett slag foran Marissa Steen. Som igjen var syv slag foran Maria Camilla Serano fra Colombia på tredjeplass.