Hovland misfornøyd med PGA Tour-ledelsen, men avviser LIV Golf
Viktor Hovland har åpent kritisert PGA Tour-ledelsen, og beskylder dem for “arroganse”. Likevel har han bestemt seg for å bli på PGA Tour, og dermed avkrefter han ryktene om en mulig overgang til LIV Golf, i følge Eurosport. Hovland innrømmet at han forstår hvorfor hans Ryder Cup-lagkamerat, Jon Rahm, gikk til LIV Golf, og uttalte at PGA Tour “har gjort en så dårlig jobb” når det gjelder å håndtere krisen i golf. Disse kommentarene avdekker en pågående spenning mellom PGA Tour-spillere og ledelsen midt i forsøk fra LIV Golf på å tiltrekke seg profiler til deres nye liga.

Fem golfspillere sikrer 2024 PGA Tour-kort på Q-School
Den endelige etappen av PGA Tour Q-School 2023 markerte det første øyeblikket siden 2012 hvor tour-kortene var på spill melder Yahoo Sports. Harrison Endycott, Trace Crowe, Blaine Hale Jr., Raul Pereda, og Hayden Springer sikret PGA Tour-kort for 2024 sesongen. Raul Pereda, har dermed reintrodusert meksikansk representasjon på PGA Tour.

Seier til Langer og sønn på PNC-mesterskapet
Selv om Woods-familien skapte mest overskrifter, ble tittelen tatt av Bernhard Langer og hans sønn Jason. Langer-duoen avsluttet mesterskapet med en imponerende 13 under par-runde, noe som ble en minneverdig avslutning på et rekordsettende år for Bernhard Langer.