Foto: Privat/Facebook

Veslemøy Heramb holdt hodet kaldt under siste runde på Mohammedia Golf Club i Marokko, og kan se fram til tourschool-finalen 17.-20. desember. Rachel Raastad bommet stygt.

Med en runde på tre over par, 75, etter to birdier, tre bogeyer og én dobbelbogey sikret Veslemøy Heramb seg delt 14.-plass og innpass i LETs Tour School-finale neste uke på Samanah Country Club og Amelkis Golf Club i Marokko.

Atlungstads-spillerens totalscore var +16, som var ni slag foran Rachel Raastad, som kollapset på siste runde med åtte over par, 80, og misset kvalik med tre slags margin.

Svenske Madelene Sagström var helt suveren med -17, som var hele elleve slag foran franske Celine Boutier på andreplass. Det ble svensk også på tredjeplass ved Cajsa Persson på -1.

Se også: Resultater fra Marokko


Runde 3: Raastad og Heramb bør klare det

De to norske deltakerne på Mohammedia Golf Club i Marokko har én runde igjen av kvaliken, og bør begge klare å komme seg til tourschool-finalen 17.-20. desember.

Etter den tredje av fire runder i LETs Tour School-finale er Veslemøy Heramb best av våre. Atlungstad-spilleren hadde en runde på tre over par, 75, søndag, og ligger på delt 17.-plass med +13.

Rachel Raastad har ett slag mer etter sin sju over par 79-runde søndag, og deler 23.-plassen på +14. For begge gjelder det å være skjerpet under siste runde mandag. De har henholdsvis fire og tre slag ned til topp-30-grensen, som gir plass i tourschool-finalen der europatourkortene skal deles ut.

Madelene Sagström er urokkelig i teten med -12, sju slag foran en like urokkelig Celine Boutier på andreplass. Det er svensk også på tredjeplass ved Cajsa Persson på -3.

 


Runde 2: Raastad og Heramb bra med

Begge de to norske ligger innenfor topp-30 med to runder igjen på Mohammedia Golf Club i Marokko.

Etter tre over par, 75, lørdag, og +7 sammenlagt, er Rachel Raastad på 17.-plass etter to runder i Marokko.

Veslemøy Heramb hadde en runde på to over par, 74, og ligger på delt 26.-plass.

Svenske Madelen Sagström fortsetter å imponere med sin andre 66-runde på rad. Med -12 leder hun ned åtte slag på franske  Celine Boutier.

 


Runde 1: Grei åpning av Rachel Raastad

27-åringen fra Asker åpnet sin kvalikturnering med en runde på fire over par, 76, på Mohammedia Golf Club i Marokko. Med det er hun greit med på delt 15.-plass etter den første av fire runder.

LETs Tour School-finale for 2017 spilles på Samanah Country Club og Amelkis Golf Club i Marokko 17.-22. desember, der de 30 beste, og like, får det ettertraktede tourkortet.

Topp-30 i kvalikturneringen denne uken går videre til finalekvaliken,

Veslemøy Heramb har en noe lenger vei til finalen enn Raastad etter sin åtte over par 80-åpning. Atlungstad-spilleren må nok ta inn fire-fem slag på feltet i løpet av de tre gjenværende rundene for å komme til LETs Tour School-finale om to uker.

Svenske Madelen Sagström flekset til med seks under par, 66, i åpningsrunden, og leder med fire slag over  franske Celine Boutier.