Skal du på ferie til Kroatia og er en iherdig golfentusiast? Og kanskje du ønsker å ta med familien som vil bo på et hotell i nærheten av sjøen? Her har vi hentet ut de 3 desidert beste golfanleggene i Kroatia som er nært sjøen. Det er jo ingen grunn til at du ikke kan slå to fluer i en smekk!

Og om du er bekymret for å gå glipp av fotballkampen på Netflix eller TV2 Play, så trenger du ikke bekymre deg! Men en såkalt VPN vil du kunne sørge for at du ikke vil gå glipp av en eneste fotballkamp eller sykkelløp som går på TV i løpet av ferien din.

Et vakkert golfanlegg i et unikt landskap

Golf Adriatic. Med tilgang på både svømmebasseng, og stranden kun 1000 meter nedenfor, har du funnet det golfanlegget du trenger for en perfekt ferie i Kroatia.  Beach Crveni Vrh er kun en kort gåtur fra golfanlegget, og familien din kommer garantert til å nyte både badingen i sjøen og den nydelige utsikten over Piran-bukten.

Golfbanen på dette massive golfanlegget er 6360 meter lang og strekker seg over hele 80 dekar. Banen har selvfølgelig 18 hull, og har en interessant utforming og form på hullene som gjør at spillere på alle ferdighetsnivåer får utfordret seg. Hotellet tilbyr også tilgang til Wi-fi, men husk at tilgang til Wi-Fi ikke nødvendigvis holder deg trygg og sikker digitalt. Vil kan derfor anbefale å benytte NordVPN eller en annen leverandør slik at du trygt kan surfe og se film og tv mens du er på ferie. Lurer du på hva VPN er? Dette kan du lese om lengre nede i artikkelen, hvor vi har skrevet en kort oppsummering om dette og litt generelt om trygg bruk av internett i Kroatia

Wi-Fi: Ja

Restaurant/Bar: Ja

Putting green: Ja

Chipping-område: Ja

Driving range: ja

Golfskole: ja

Golfbil: Ja

Svømmebasseng: ja

Luksus: Et bedre golfanlegg i Kroatia skal du se langt etter

Riverside Golf Zagreb. Selv om du ikke har sjøen i umiddelbar nærhet, er dette golfanlegget et av Kroatias best skjulte skatter for golfentusiastene. Hotellet ligger 15 minutter fra sentrum av Zagreb og er et golfparadis for deg som elsker golf. 

Den største banen, tilpasset et av de mektige golfmesterskapene, er banen med 18 hull som har en lengde på hele 6415 meter. Langs golfbanen finner du flott natur og 11 vakre innsjøer, som vil gi både glede og frustrasjon til golferen.