Golftur til Kroatia: de beste golfanleggene nært sjøen

Skal du på ferie til Kroatia og er en iherdig golfentusiast? Og kanskje du ønsker å ta med familien som vil bo på et hotell i nærheten av sjøen? Her har vi hentet ut de 3 desidert beste golfanleggene i Kroatia som er nært sjøen. Det er jo ingen grunn til at du ikke kan slå to fluer i en smekk!

Og om du er bekymret for å gå glipp av fotballkampen på Netflix eller TV2 Play, så trenger du ikke bekymre deg! Men en såkalt VPN vil du kunne sørge for at du ikke vil gå glipp av en eneste fotballkamp eller sykkelløp som går på TV i løpet av ferien din.

Et vakkert golfanlegg i et unikt landskap

Golf Adriatic. Med tilgang på både svømmebasseng, og stranden kun 1000 meter nedenfor, har du funnet det golfanlegget du trenger for en perfekt ferie i Kroatia.  Beach Crveni Vrh er kun en kort gåtur fra golfanlegget, og familien din kommer garantert til å nyte både badingen i sjøen og den nydelige utsikten over Piran-bukten.

Golfbanen på dette massive golfanlegget er 6360 meter lang og strekker seg over hele 80 dekar. Banen har selvfølgelig 18 hull, og har en interessant utforming og form på hullene som gjør at spillere på alle ferdighetsnivåer får utfordret seg. Hotellet tilbyr også tilgang til Wi-fi, men husk at tilgang til Wi-Fi ikke nødvendigvis holder deg trygg og sikker digitalt. Vil kan derfor anbefale å benytte NordVPN eller en annen leverandør slik at du trygt kan surfe og se film og tv mens du er på ferie. Lurer du på hva VPN er? Dette kan du lese om lengre nede i artikkelen, hvor vi har skrevet en kort oppsummering om dette og litt generelt om trygg bruk av internett i Kroatia

Wi-Fi: Ja

Restaurant/Bar: Ja

Putting green: Ja

Chipping-område: Ja

Driving range: ja

Golfskole: ja

Golfbil: Ja

Svømmebasseng: ja

Luksus: Et bedre golfanlegg i Kroatia skal du se langt etter

Riverside Golf Zagreb. Selv om du ikke har sjøen i umiddelbar nærhet, er dette golfanlegget et av Kroatias best skjulte skatter for golfentusiastene. Hotellet ligger 15 minutter fra sentrum av Zagreb og er et golfparadis for deg som elsker golf. 

Den største banen, tilpasset et av de mektige golfmesterskapene, er banen med 18 hull som har en lengde på hele 6415 meter. Langs golfbanen finner du flott natur og 11 vakre innsjøer, som vil gi både glede og frustrasjon til golferen.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.