Tenk deg å våkne på et ærverdig trehotell i dragestil fra 1894, og ta frokosten på en luksuriøs, gammel dampbåt. Som sakte seiler deg i retning golfbanen for 18 vakre hull. Dette kan du oppleve i Telemark i sommer.

golfpakker-med-aner-fra-en-svunnen-tid

 

På en pressesamling nylig lanserte De Historiske Hotel og Spisesteder en rekke opplevelsespakker, som kan bestilles mer eller mindre med et tastetrykk.

De Historiske er en landsomfattende kjede med 47 hoteller og 16 restauranter. Pakkene, eller Rundreiser som det heter på De Historiskes nettside, omfavner mange temaer.

For eksempel Smaken av Sogn ved verdens lengste fjord, Rallarvegen med smak av fjord og fjell eller Boblende romantikk med idyll på Engø Gård og Munch på Refsnes Gods. For å nevne noen.

Kommer med golfpakker

En rekke av medlemshotellene ligger ved golfbaner, og har allerede golfpakker. Men dette er et område som skal utvides, forteller De Historiskes salgssjef, Monica M. Gjesdahl:

— Golf er et interessant marked for oss, og vi vil svært gjerne produsere rundreiser med golf, sier hun til Golferen.no.

Gjesdahl antyder at de første golfrundreisene kan bestilles på nettsiden allerede i august. Hoteller som Refsnes Gods, Engø Gård, Sundvolden Hotel og Losby Gods tilbyr imidlertid allerede golfpakker.

De to førstnevntes rundreise Boblende romantikk gir én natt på hvert av hotellene på hver sin side av Oslofjorden. Hotelldirektørene, Gunn Salbuvik ved Refsnes Gods og Kari Lie ved Engø Gård, bekrefter begge at golf er svært interessant, og at golf på henholdsvis Evje og Tjøme kan legges til Boblende Romantikk-rundreisen.

Spesiallaget Telemarks-pakke

Den kanskje mest spennende og eksotiske pakken så langt står Dalen Hotel for med golf på Norsjø Golfpark og kanalcruise på Telemarkskanalen.

AVSLUTT HER: Etter M/S Henrik Ibsen og Dalen Hotel venter 18 hull på Norsjø Golfpark. Det gir deg naturopplevelser og god golf i et fantastisk, fredelig miljø. Her hull 11. Foto: Jan E. Espelid
AVSLUTT HER: Etter M/S Henrik Ibsen og Dalen Hotel venter 18 hull på Norsjø Golfpark. Det gir deg naturopplevelser og god golf i et fantastisk, fredelig miljø. Her hull 11. Foto: Jan E. Espelid

Første dag består av kanalcruise fra Lunde sluser til Dalen Bryggje med M/S Henrik Ibsen, inkludert lunsj på båten samt tre retters middag og overnatting på hotellet. Neste dag serveres frokost ombord på M/S Henrik Ibsen retning Lunde, over Bandak, med 18 hull på Norsjø Golfpark om ettermiddagen.

Se mer: De Historiske Hotel og Spisesteder hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.