Bruker du helger og kvelder til å spille golf eller se på golfturneringer på tv? Golf er selvfølgelig en høyst fascinerende sport. Det mener vel også de fleste som bruker tid på å lese artiklene på denne siden

Golfinteressen kan imidlertid gires opp ytterligere et hakk med en liten innsats. Det er internasjonale bookmakere som tar imot veddemål i alle de store turneringene. Her tar vi en titt på hvordan det foregår.

Golf – tipping

Vi vet alle hvilke tjenester tipping har gjort for fotballen. Ikke bare stimulerer pengespillene interessen for sporten generelt. De har også bidratt med midler til utvikling av sporten og masseidretten. Også private bettingselskaper deler ut enorme summer i sponsing.

Golf er kanskje ikke den største idretten, men det er jo en del golfentusiaster rundt omkring i landet. Vi sjekket utvalget hos Norsk Tipping. Golf står på planen, men det er relativt tynt med arrangementer du kan gjøre en innsats på.
Bedre er det på den internasjonale plattformen https://ivibet.com/no. For å spille her må du registrere deg og opprette en konto. Da får du samtidig en velkomstpakke på opptil 1500 kroner du kan satse for. Plattformen byr dessuten på sære ting som vinteridrett (!) og cricket, i tillegg til de mest populære idrettene. Det er dessuten også et kasino der for dem som heller vil sette sin lit til flaksen.

Spille safe – lave odds

Det vanligste i golfbetting er å spille på turneringsvinner. Satser du på en storfavoritt, har du gode sjanser til å vinne. Men da blir dessverre heller ikke gevinsten så stor.

Det du får igjen dersom tipset ditt går inn, bestemmes av forhåndsbestemte odds. Dersom oddsen er 2.0, får du det dobbelte av det du har spilt for. Klare favoritter kan ha enda lavere odds. som 1,8 eller 1,9.

Spiller du trygt på favoritter, har du mulighet til å vinne penger, men altså ikke så mye,

På den annen side er det heller ikke klokt å satse alt du eier på favoritten. Han eller hun kan jo ha en dårlig dag under akkurat denne turneringen.

Vinner outsideren? Store gevinster!

I tillegg til en eller flere favoritter kan det være outsider i turneringen. En outsider er en person som potensielt kan vinne, men som bookmakerne ikke har helt troen på.

Outsidere har gjerne en odds fra 5.0 til 10.0, og gir dermed betydelige større gevinster enn om en av de vanlige kjedelige favorittene stikker av med trofeet.

Dessverre skjer ikke det så ofte. Det er jo akkurat det bookmakerne har beregnet.

Normalt er det ingen god ide å sette hele innsatsen på en lovende nykommer, selv om du har tro på at vedkommende vil slå til i denne turneringen. Men du kan spre innsatsen din. Hvis du setter av 50 % på en favoritt og resten på en outsider, har du spenningen i behold.

Vi legger til: Hvis en spiller har odds på 500, er det best å styre unna. At en spiller med så lave odds vinner en turnering skjer ikke én av fem hundre ganger. Snarere èn av 10 000 ganger

Dett er nok ikke på denne måten du blir rik.

Krydre eget spill med veddemål

Krydre eget spill med veddemål