Gary Woodland tilbake etter hjerneoperasjon

Etter å ha operert bort en lesjon på hjernen, er den tidligere U.S. Open-vinneren Gary Woodland er igjen aktuell på PGA-touren når han denne helgen spiller Sony Open på Hawaii. På pressekonferansen foran Sony Open på Hawaii, fortalte han åpent om de prøvelsene han har møtt det siste året.

Woodlands sykdom begynte å vise seg i april, da han startet å oppleve en rekke symptomer som fylte ham med uro. “Jeg var redd hver dag, for det meste omkring døden.” Han forklarte at lesjonen i hjernen hans satt på den delen som styrer frykt og angst, noe som førte til symptomer som skjelving i hendene og konsant frykt.

Til tross for de fysiske og mentale utfordringene fortsatte Woodland å spille, men etter hvert var symptomene for sterke for å fortsette med golf, så han og legene bestemte seg for at operasjonen var det rette valget. Han gjennomgikk den vellykkede operasjonen i september. Etter flere måneder med restitusjon er Woodland nå tilbake på PGA-touren.

Woodlands kamp har forandret ham vesentlig. “Jeg har innsett at det er mye godt i denne verden. Kjærligheten og støtten jeg har fått har vært utrolig… Det har vært overveldende hvor bra det har vært,” sa han. Selv om han fortsatt må overvåke sin hjerneskade i tilfelle lesjonen begynner å vokse igjen, er Woodland takknemlig for å ha kommet gjennom denne skremmende prøvelsen og tilbake til sitt normale liv.