Reiseliv 2011 går på Lillestrøm 13.-16. januar. Her blir Golferen på reisefot-paviljongen det nye trekkplasteret for golfinteresserte.
full-sving-p--reiseliv-i-januar

STORT BESØK: I fjor besøkte mer enn 33.000 mennesker Reiseliv. Kanskje blir det enda flere i år?

full-sving-p--reiseliv-i-januar

NORGESPREMIERE: Du kan ta, føle på og kjøpe Callaways nye driver Diablo Octane Black i golfpaviljongen på Reiseliv.

full-sving-p--reiseliv-i-januar

FRISTER TYRKIA? Det blir mange gode messetilbud til Middelhavets beste samling av golfbaner.

Fullbefarne golfspillere så vel som nybegynnere vil finne nyheter og inspirasjon til å utvikle golfen sin på Golferen på reisefot-paviljongen på Reiseliv 2011.

Det blir presentert nye reisemål, nye tjenester og nye produkter innen et vidt spekter. Blant annet blir det norgespremiere for Callaways nye driver: Diablo Octane Black.

Den er utviklet i samarbeid med sportsbilprodusenten Automobili Lamborghini, og har et hode i smidd kompositt, tidenes letteste og sterkeste materiale.

— Det er viktig å påpeke at det er et samarbeide på materialfronten. Det er ikke slik at Lamborghinis bilingeniører har vært med å utvikle selve køllen, understreker Callaways norgessjef Marius Dahlen.

Dahlen gleder seg for øvrig til at driveren skal vises på Lillestrøm.

— Det skal bli interessant å se mottakelsen, og hvor mange som anskaffer seg den på messen, sier han.

Mange golfreiser
Det blir selvfølgelig også et stort utvalg golfreiser på golfpaviljongen. Som Belek i Tyrkia, med kanskje Middelhav-områdets beste golfbaner.

Eller Murcia i Spania, med sine mange førsteklasses golfresorts. Orlando i Florida. Resten av USA. Eller årets nyhet; Golf & Safari langs den østre delen av Garden Route i Sør-Afrika.

Gode messetilbud
Som alltid på gode messer vil messetilbudene florere. Det blir rabatter på golfreiser. Og på mengder av kurant golfutstyr, også vårens nye modeller.

Du kan kjøpe eller bestille årets Callaway-nyheter til messepriser, eller fylle opp lageret av golfballer til sesongen fra bare 90 kroner pr. dusin.

Eller hvorfor ikke forsøke å vinne en golfreise? Enten ved loddtrekning eller ved golfferdigheter.

Et lite tips i så måte: Tren litt chipping før du besøker Golferen på reisefot på Reiseliv 2011 …

Golferen.no utgis av Papaya AS. Papaya er engasjert av Reiseliv til å utarbeide konseptet for Golferen på reisefot-paviljongen samt skaffe kontakt med potensielle utstillere. For spørsmål om å bli utstiller, send e-post til firmapost@papaya.no og skriv MESSE i emnefeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.