10. desember 2023 11:59
Etter fire birdier og fem bogeyer åpningsdagen gikk det bedre for Viktor Hovland i runde to av Mayakoba Golf Classic i Mexico. Likevel misset han helgespillet med minste margin..

Å misse cutten med ett slag i sin PGA-debut er sikkert surt. Men likevel ikke noe skamme seg over når det står hele seks birdier og bare to bogeyer på kortet for runde to.

Totalt ti birdier på to runder er heller ikke dårlig av en PGA Tour-debutant. Men altså én birdie for lite (eller én bogey for mange med totalt syv) til å få spille alle fire rundene.

Cutten endte på -4 i Mexico. Matt Kuchar vant på -22, ett slag foran Danny Lee fra New Zealand.

Se også: Livescoring  fra Mexico


Torsdag

Åpningsrunden på én over par 72, plasserer Viktor Hovland på 109.-plass etter første dag av Mayakoba Golf Classic i Mexico. Teten går ved -7 mens cutten ser ut til å havne rundt -2.

Selv om avslutningen med to birdier på rad torsdag gir moment til forbedret prestasjon i runde to, trenger man ikke krystallkule for å slå fast at helgespill blir en tøff oppgave i Hovlands PGA-debut.

Torsdag startet han med bogey på hull 1, og fulgte opp med en birdie og en bogey før runding. De siste ni hullene ble mer Berg og dalbane med bare én par par på de siste sju hullene. Men altså heldigvis med birdie-birdie-avslutning.

Det er svært jevnt i toppen av resultalisten, der tre amerikanere deler teten på -7: Matt Kuchar, Kramer Hickok og Dominic Bozzelli. Som jages av et beite på hele 15 mann ett slag etter dem igjen.

Hovland starter andre runde i Playa del Carmen klokken 14.20 norsk tid.

 

Kommentarer