Mark Davies (36) skal blant annet bygge opp YoppGolfs akademi og utarbeide program og pakker, kurs og andre aktiviteter.

Mark Davies har vært golftrener i Norge i ti år, mesteparten av tiden knyttet til Losby Golfklubb, der han har trent golfere på alle nivåer. Blant dem Espen Kofstad, som han var hovedtrener for i fem år både på challengetouren og på europatouren

Davies har også trent frem Losby-juniorer til nasjonale mesterskapstitler og introdusert golf til 3500 barn i Lørenskog kommune, og var regional trener Østlandet Øst i perioden Golfforbundet hadde regionale kompetansesentra.

– Vi er svært glade for å ha Mark Davies på plass som en del av vårt team her på ToppGolf, sier daglig leder Bente Kaarby i en pressemelding.

– Jeg er svært fornøyd med å bli en del av ToppGolf-teamet. Dette er det eneste senteret som kan tilby en helhetlig tilnærming til golftrening, og det er ToppGolf du bør oppsøke for å bli bedre i golf, og jeg ser frem til å bidra til nettopp dette, sier Mark Davies i den samme pressemeldingen.

Se også: ToppGolf nettside