En McIlroy i god gammel form og en skadefri Tiger Woods har fått diskusjonene om verdenshegemoni til å blomstre igjen. Som alltid er ekspertene uenig.
enten-mcilroy-eller-woods-vinner-the-masters

TILBAKE I GAMMELT SLAG: Er Tiger Woods god nok etter skaden til å vinne The Masters i 2013? Ekspertene strides, men flere holder en knapp på 38-åringen.

Årets første majorturnering, The Masters, er bare tre måneder unna, og ekspertene har allerede begynt å diskutere hvem som vinner på Augusta National. To navn går igjen: Enten Tiger Woods eller Rory McIlroy.

Player tror på McIlroy

Gary Player, som er en av bare fem spillere som har vunnet alle de fire majortitlene, såkalt karriere grand slam har klokkertro på Rory McIlory i 2015.

— Rory kommer til å vinne Masters i 2015, og oppnå sin grand slam, sier Player.

Uttalelsen falt i en samtale med nettstedet Back9 Network , og plasserer i så fall nordiren i samme selskap som blant andre Jack Nicklaus og Tiger Woods.

Player legger ikke skjul på at han er mer enn ganske overbevist om at Rory McIlroy vil ta hjem den grønne jakken på Augusta National i april.

— Det finnes ikke tvil hos meg om at han vil bli den neste som oppnår karriere grand slam, og han kommer til å vinne mange flere majorturneringer, sier Player.

— Og jeg tror han vil gjøre det (karriere grand slam i 2015) fordi Masters er som skapt for ham.

— Jeg kommer ikke på noen annen bane som er mer laget for ham enn Augusta National, avslutter Player med overbevisning.

CBS tror på Woods

Den amerikanske tv-stasjonen CBS har lagt ut sine spådommer for majorvinnerne i 2015 på sitt nettsted.

Nettstedet tror presset vil bli for stort på McIlroy til at han vil klare sin karriere grand slam. Som betyr at The Masters må få en annen vinner enn nordiren.

&#151 Woods har bare havnet utenfor topp-6 én gang på Augusta siden 2004. Én eneste gang! slår CBS fast.

— Han skulle antageligvis også ha vunnet her i 2013, mener de. Og konkluderer med at om Woods ikke vinner i 2015, så kjemper han helt i teten.

CBS spår også at Skandinavia får sin første majortriumf på herresiden med Henrik Stenson i U.S. Open, at Rory McIlory forsvarer tittelen i The Open og at Jason Day tar sin første majortittel i PGA Championship.

Hva tror du: Blir det Woods eller McIlory i The Masters? Eller ingen av dem? Vinner Stenson U.S. Open? Si din mening i kommentarfeltet under eller på Golferen.no sin Facebook-side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.