Ny deltakerrekord for tradisjonsrik barneturnering i Oslo golfklubb

EKTE IDRETTSGLEDE: 282 barn, som er ny rekord, deltok i Sarah & Carl’s Cup og Anthony’s Minipokal. Bildet er fra fjorårets utgave av turneringen. Foto: Erik Woods/Oslo GK

Søndag deltok 282 barn i Sarah & Carl’s Cup og Anthony’s Minipokal på Bogstad. Det er ny rekord med god margin i den tradisjonsrike turneringen.

Turneringen ble avholdt på Oslo golfklubb for 32. gang. Yngste deltaker var født i 2015 (!), eldste i 1998, forteller Oslo GK på sin hjemmeside.

Sarah & Carl’s Cup og Anthony’s Minipokal ble spilt i åtte klasser, fordelt på alder og handicap.

Klassene for de eldste spillerne var en del av Narvesen Tour, der det ble spilt netto slag. Josefine Hollung fra Huseby & Hankø GK og Max T. Hartmann, Losby GK, stakk av med seieren blant de eldste.

Øvrige klassevinnere i slagspillet var Markus Kristoffersen, Preikestolen GK,  Anne Linn Fjærvik, Skjeberg GK og Martinius Lie-Petterson, Ballerud GK.

Tilpasset bane på Oslo golfklubb

Klassen Mixed 9-12 år spilte en tilpasset bane på banens siste. Dette var manges første møte med slaggolf. Det tilpassede formatet sørget for gode opplevelser for hele 70 barn i denne klassen, melder Oslo GK.

1-hulls- og 4-hulls-klassene i Anthony’s Minipokal ble en stor suksess, med videreutvikling av poengsystemet fra tidligere år.

— De minste barna imponerte med gode golfslag, samtidig som de viste ekte idrettsglede. De har utvilsomt mange flotte golfår foran seg, rapporterer arrangørklubben

– Vi er strålende fornøyd med årets turnering. Veldig gledelig å se nesten 300 ivrige unge golfspillere stille til start, og at de har det gøy på golfbanen. Klubben har i flere år jobbet målrettet for å få flere til å spille golf, spesielt med fokus på jenter. Utvikling i antall deltakere i denne turneringen viser at vi er på god vei. Neste år passerer vi 300, mener klubbens idrettssjef Jan Wojtaszek.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Blue Golf Bella Vista Charity Classic  med William Buhl (25. – 28. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

  Senior: Latvian Mid-Amateur and Senior Open Championship med Anders Grasdal (28. – 29. mai)

  College: NAIA Women’s Championship med Marie Oulie, Ida Furuheim og Alexandra Mudie (24. – 27. mai)

  College: NAIA Div 1’s Championship med Mats Ege, Michael Thorbjørnsen,, Gregory Solhaug, og Bård Skogen og Carl D. M. Fosaas (27. – 30. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×