Marianne Skarpnord vant dameklassen og Richard Green herreklassen i Oates Victorian Open i Australia. Finnes det en bedre måte å krone den ti dager gamle forlovelsen?
de-nyforlovede-tok-hver-sin-tittel

GRATULERER MED TO SEIERE! Halvannen uke etter at de forlovet seg vant Marianne Skarpnord og Richard Green begge den australske storturneringen Oates Victorian Open, han i omspill etter -16, hun med tre slags margin på -13 i dameklassen.

For ti dager siden fridde Richard Green til Marianne Skarpnord på toppen av verdens høyeste bygning i Dubai.

Les også: Marianne Skarpnord forlovet med Richard Green

Søndag tok de begge en imponerende seier på den andre siden av jordkloden ved å gå til topps i hver sin klasse i en av de største turneringene på den australske profftouren.

Marianne Skarpnords seier i Oates Victorian Open 2015 kom etter imponerende 13 under par etter fire dagers spill.

Til tross for fire bogeyer på siste runde, beholdt hun resultatet fra tre runder, og vant med tre slag over Su Oh fra Australia og Holly Clyburn fra England.

Og like etter at hun selv hadde løftet trofeet over hodet, fikk hun selskap på toppen av seierspallen av forloveden Richard Green.

— Dette har vært noen utrolige uker. Første forlovet vi oss, og så flyttet vi inn i nytt hus her i Thirteenth Beach, sier Skarpnord til Golf Victoria Media.

— Richard gjør en albatross på onsdag, og her er vi begge som vinnere, jeg kan bare ikke tro det, fortsetter hun.

Se også: Se Richard Greens ekstreme ess på et par-4-hull

— Jeg tror vi får en fin kveld i kveld, og kan våkne opp i morgen og begynne å fatte hva som faktisk har skjedd i det siste, fortsetter 28-åringen fra Moss og Rygge GK.

Nervøs når Richard spiler

— Jeg er alltid nervøs når han spiller. Jeg tror faktisk jeg foretrekker å se scoren på internett enn å se han live, flirer Skarpnord om hvordan det var å følge innspurten til forloveden.

— Men jeg må jo bare gratulere min skjønne for hans seier også i dag.

— Jeg har sett hvor utrolig hardt hun har jobbet etter at hun skadet vristen (brakk den da hun gikk på skøyter i høst, red. anm), skrøt 43 år gamle Green av sin forlovede.

— Hun er en virkelig god spiller, og forhåpetligvis kan hun få en god sesong i år.

— Det var tøft å ikke kunne følge henne inn til seier, men jeg kunne ikke slappe av da, forteller Green, som var opptatt med å forberede seg til omspill mot landsmannen Nick Cullen da Marianne avsluttet sin runde.

Se også: Resultater fra Victoria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.